Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 19., szombat

19.056 - Malaysia utasszállító "lelőtték" egész Ukrajnában


Feladó: Mercury <Pyramid7@telus.net>
Dátum: 2014. július 18. 7:02
Tárgy: Malaysia passenger jet shot down over Ukraine - Europe - Al Jazeera English
Címzett:
​Kutasi József Antal 


Malaysia utasszállító "lelőtték" egész Ukrajnában

Maláj Airlines repülőgép hordozó 298 utas és a személyzet összeomlik Kelet-Ukrajnában, a látszólagos rakéta sztrájk.

A malajziai repülőgép hozta meg több mint Kelet-Ukrajnában, megölve minden 298 ember a fedélzeten, és élesen emeli a tétet a konfliktus Kijev és Moszkva-barát lázadók, amelyben Oroszország és a Nyugat vissza szembenálló felek.

Ukrajna azzal vádolta "terroristák" - harcosok célja, hogy egyesítse Kelet-Ukrajnában és Oroszország - a forgatás le a Malaysia Airlines Boeing 777-es a szovjet korszak SA-11 föld-levegő rakéta repült, mint Amszterdam Kuala Lumpur csütörtökön.

A vezetők a lázadó Donyeck Népköztársaság tagadta részvételét, de nagyjából egy időben a katonai parancsnok azt mondta, hogy erők lelőtt egy sokkal kisebb ukrán szállító repülőgép. Ez lenne a harmadik ilyen ölni ezen a héten.

 

Amerikai alelnök Joe Biden azt mondta a Downing a repülőgép "nem véletlen", és hogy az utasszállító repülőgép volt, hogy "úgy tűnik, ... fújja ki az ég."

Égő és elszenesedett roncsok viselő piros és kék Malajzia jelvényeket és több tucat testek hevertek területeken falu közelében Hrabové, 40 km-re az orosz határ közelében, a lázadó tartott regionális fővárosa Donyeck.

Al Jazeera Rory Challands, jelentési Moszkvából, azt mondta, a repülőgép esett területen vezérelt oroszbarát szeparatisták.

"A vizsgálat nagyon nehéz lesz, tekintve, hogy ez vezérli a lázadók," mondta. Annak ellenére, hogy a forgatás le több ukrán katonai repülőgép a területen az elmúlt hónapokban, köztük két ezen a héten, és a megújult vádakat Kijev, hogy az orosz erők figyelembe részt közvetlenül, a nemzetközi légi útvonalak maradt nyitva.

Malaysia Airlines azt mondta, hogy 154 holland állampolgárok, 27 ausztrál, 43 malajziai, 12 indonéz, kilenc brit, négy német, négy belga, három filippínók és egy kanadai volt, fedélzetén a repülőgép. roncsok és szervezetek

Malaysia Airlines mondta a légiforgalmi irányítók elvesztette a kapcsolatot a repülés MH17 at 14:15 GMT, mert repült át Kelet-Ukrajna felé az orosz határon, tartó Ázsiában.

Flight követési adatok azt jelezte, hogy volt a cirkáló magasságban 33.000 láb [10km], amikor eltűnt.

Ez lenne túl számos kisebb rakéták által használt lázadók, hogy le helikopterek és más alacsonyan repülő ukrán katonai repülőgépek -, de nem az SA-11 rendszer, amely egy ukrán tisztviselő azzal vádolta Oroszországot ellátása a lázadók.

"Én dolgoztam ezen a területen az én traktor, amikor hallottam a hangját egy repülőgép, majd egy bumm," az egyik helyi férfi azt mondta a Reuters hírügynökségnek a Hrabové, ismert orosz, mint Grabovo.

"Aztán láttam a gépet a földre, és kettétört. Volt sűrű fekete füst."

A sürgősségi dolgozó legalább 100 holttestet találtak eddig, és hogy a törmelék volt elosztva 15km.

Az emberek súroló a területen a fekete doboz repülési adatrögzítők és a szeparatisták később idézett mint mondás, hogy találtak egyet.

"MH17 nem egy esemény, vagy katasztrófa, ez egy terrorista támadás," az ukrán elnök Petro Poroshenko tweetelt. Ő lépett fel a hadjárat a lázadók ellen, mert a tűzszünet múlt hónap végén nem, hogy bármilyen tárgyalások.

Ukrán Belügyminisztérium hivatalos Anton Gerashchenko mondta a Facebook-on: "Csak most, több mint Torez, terroristák egy Buk légvédelmi rendszer kedvesen adott nekik [az orosz elnök, Vlagyimir] Putyin lelőtt egy polgári utasszállító repülő Amszterdamból Kuala Lumpur."

A Bük, a 1970-es teherautóra szerelhető, radar-irányítású rakéta rendszer, kódnevén SA-11 Gadfly a hidegháborús NATO ellenfelek. A tüzek a 5.7-es, 55 kg-os rakéták akár 28km.

Rebel vád

A lázadók vezetője, mondta az ukrán erők lelőtték a repülőgép le, és hogy a lázadó erők nem volt fegyver, amely képes ütő egy repülőgép repülő 10km-ig. Ukrán tisztviselők azt mondta, hogy a katonai nem vett részt az incidens.

A katonai parancsnoka a lázadók, egy orosz nevű Igor Strelkov, írt az ő közösségi média oldalt a 13:37 GMT, fél órával az utolsó jelentett kapcsolatot MH17, hogy az ő erők lehozták egy Antonov An-26, a turbólégcsavaros szállító repülőgép típus által használt ukrán erők, ugyanazon a területen.

Putyin azt mondta Ukrajna viselte a felelősséget a baleset, de nem foglalkozik a kérdéssel, aki esetleg lőtt le, és nem vádolta Ukrajnát, hogy erre.

"Ez a tragédia nem történt volna meg, ha nem volt béke ezen a földön, ha a katonai akciók még nem újították meg Délkelet-Ukrajnában,'' Putyin azt mondta, szerint a Kreml kiadott nyilatkozatában már pénteken." És, természetesen, az állam több mint amelynek területén ez történt, felelősséget visel ezt a szörnyű tragédiát.''

A veszteség a MH-17 a második katasztrófa Malaysia Airlines az idén, miután a titokzatos elvesztése repülés MH370. Eltűnt márciusban 239 utas és a személyzet a fedélzeten úton Kuala Lumpur Pekingbe.