Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 9., szerda

19.024 - ​Kőszegi M. László: ​A Hungária TV tevékenységét 25 esztendő önzetlen szolgálat után felfüggesztem.

Feladó: Bene Gabor
Dátum: 2014. július 8. 23:57
Tárgy: Hungária TV persona non grata
Címzett: 
​Kutasi József Antal​


Barátaim!

Sajnos nincsenek önzetlen és milliárdos magyarok sem itthon, sem az idegenbe szakadtak között. Kihaltak a Rákócziak, Zrínyik nemzedékei, s a pártokat sokáig támogató és egzisztenciális biztonságban élő magyarok sem akarnak már támogatni senkit. Megértem, hogy csalódtak, de így nem fog a nemzet fennmaradni, hanem még az egyszerű nép is lakossággá fog zülleni a pártküzdelmek melléktermékeként.

Egyetlen ember hívott fel ma, hogy ő még pár milliót is hajlandó befektetni egy földterületbe, ahol évente nyugodtan megrendezhetnénk  a  Magyarok Országos Gyűlését. Ám egy fecske nem csinál nyarat, kellene még pár elkötelezetten nemzeti milliomos, aki nem profitszerzés céljából, de megfinanszírozná a rendezvényt!

Kőszeg M. Lacit sajnos megértem, s elküldöm nektek az utolsó körlevelemet a Magyarok Országos Gyűlése tárgyában, amit valakik elszabotáltak. Parancsra, vagy  lustaságból feladták az egyetlen komoly színvonalú és a nemzetépítésre, s a nemzettudat emelésére alkalmas rendezvényt.  Ahogy sajnos Laci is feladja - bár Ő kényszerűségből - a nemzetépítő és felvilágosító munkáját.

Ha olyan is elolvassa soraimat, aki tenni tud ez ellen a sorvasztás ellen, hívjon a 70/360 - 3595  mobilszámon

HONFÉLTŐ SZERETETTEL: Dr. Bene Gábor


Szövetségesek, Nemzettársaim!
A MOGY eddig komoly nemzettudat erősítő megmozdulása volt a maradék magyarságnak. Sajnos már ez sem tolerálható a háttérhatalomnak, de ne adjuk fel, mert a jövő nemzedéknek is szüksége van rá, s nekünk is kell egy kis feltöltődés. Vukicsot ma többször is próbáltam hívni, hogy a Baranta mozgalom nélkül ne kelljen belevágni, de nem hívott még vissza. Ha az eddigi szervezők és a "nagyok" nem lépnek, akkor Verőcei MOGY
​ ​
néven leszünk kénytelenek megrendezni idén és Bethlen Farkas polgármester segítségével. Remélem minden MSZ élenjáró segíteni és nem akadályozni fogja ezt a rendezvényt!! Hegedűs Atilla barátom és a baranyaiak is meg fogják érteni, hogy a közlekedés miatt sajna Pest közelében kell e rendezvényt tartani!  Ráadásul Farkas vállalja a főrendezői feladatokat, s mint polg.m. el is tudja azt látni. Nemzeti elkötelezettségét pedig garantálom.
A csatolmányban szereplő meghívót küldjétek tovább, s várok minden igaz magyart a Szegedi Gondolat városába, egy napra: BG

1919-es Hazamentők Emlékmenete júl. 27-én Szegeden!

 

A szegedi önkéntesek, Zadravecz páter és a Nemzeti Hadsereg tiszteletére 2014. július 27-én megemlékezést tartanak a „nemzeti pártatlanok" Szegeden.

 

12.00- 13.45 a Szeged-alsóvárosi Ferences rendház megtekintése idegenvezetéssel.

14.00 órakor az emlékmisét Gyulai Endre ny. püspök úr celebrálja.

14.45- kor ünnepi megemlékezés a Nemzeti Hadsereg megalakulásának helyszínén a Földmíves utca 7 szám alatt.  Szónok: Gaudi- Nagy Tamás nemzeti jogvédő

15.15-kor Vesztergám Miklós tárogató zenéjére tovább indul a menet. 15.50-kor megemlékezés a Honvéd téri református templomnál.

Indulás tárogató zenére az országzászlóhoz 16.15-kor.

16.30-kor megemlékezés az Árpád téri országzászlónál.

        Szónok: Szakály Sándor történész a Veritás igazgatója

Indulás tárogató zenére a Tisza Szállóhoz 17.15-kor.

17.45-kor megemlékezés a Tisza Szállónál.

        Szónok: Dénes János 56-os elítélt, OGY képviselő és barátai

Indulás a Horthy Csónakházhoz 18.15-kor.

18.45- kor megemlékezés a Horthy Csónakháznál.

        Szónok: Gonda László a 2006-os Kossuth téri néptribun


Szeretettel várunk mindenkit a kapcsolódó helyszínekhez is!

A Földmíves utca 7. sz. (az egykori gazdakör) mára már privatizált épületén volt ez a szép dombormű. Zadravecz pátert, Horthy Miklóst és Vajas Józsefet ábrázolja az alkotás, s az 'angyalok hozta' Szentkoronás címert a védő és óvó szárnyaik alatt.

HARCOLJUNK ÉRTE, HOGY:

Kerüljön vissza

 helyére ez a dombormű!

Harcoljunk a nemzetért!


2014. július 8. 19:56 Bogdy írta,
2014 Csonkamagyarország......... úgy tűnik nem egyedi, minden Civil és Nemzeti szerveződés erre a sorsra jut......... Csak aki besorol egy párt alá.... Szomorú!

​Az a gondolkodó ember, akit a politikai hírek nem érdekelnek, azt gyermekei, unokái jövője sem érdekli!
 

Feladó: Hungária TV <hungariatv.hu@gmail.com>
Dátum: 2014. július 8. 10:45
Tárgy: Hungária TV persona non grata
Címzett: 

Közlemény
​​
 
A Hungária TV tevékenységét 25 esztendő önzetlen szolgálat után felfüggesztem.
Oka a TV iránti  mérhetetlen érdektelenség, valamint a "nemzeti oldal prominens politikusai" által hidegvérrel való anyagi ellehetetlenítése.
​​
Kőszegi M. László