Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 18., péntek

19.054 - Anita Tornóczky: Orbán Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!


Azért, ahogy olvastam néha ennek a fiatalembernek a reakcióit elég kemény kötésű lehet, nem valami elkényeztetett belvárosi nyávogó kínlódó...megtapasztalta, hogy bizony nem egyszerű ez a világ, amúgy meg az igazak számára minden ilyen megpróbáltatás a javára válik. Szerintem itt is erről van szó.

Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait...Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem. Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!?   Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom!   Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!
eldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem. Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!? 

Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom! 
Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!