Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 22., hétfő

2.777 - Jónás Levente: De az is bizonyos, hogy puccs, fegyveres felkelés sem hozna eredményt. Ahhoz ezek túl beágyazottak.

Hogyan lehet megbuktatni egy ilyen rezsimet?
2009-06-19 11:45 barikád.hu


Amikor azt mondjuk, Gyurcsány Ferenc kormánya hazudik, az nem egyszerűen a magyarországi - immáron - ex-miniszterelnököt jelzi. Mégcsak nem is az ő kormányát. A balliberális oldal egészének ugyanis a természetéből és a politikai-kulturális örökségéből fakad az állandó hazudozás. Ma is olyanok, mint régen. A régi hamisság helyére egyszerűen új hamisságot építettek. Vöröset és nemzetközit - akkor, kéket és nemzetközit manapság.

Amikor azt mondjuk, Gyurcsány Ferenc kormánya illegitim, az nem választójogi vitatéma. Mégcsak nem is alkotmányjogi természetű, avagy politikai. A balliberális oldal ugyanis a kezdetektől fogva erkölcstelen és közösségellenes magatartást folytat, nem válogatva a politikai bűnöző eszközök között sem. Ebben sem sok minden változott a rendszerváltozásnak nevezett bizarr politikai játszmát követően. A háttérhatalom megint csak nemzetközi, hiába vagyunk "szabad és független" ország.

Amikor azt mondjuk, hogy Gyurcsány Ferenc kormánya alkalmatlan, az nem szakmai téma, nem gazdasági, politológiai vélemény. Ezek kezelték a közösség vagyonát, és kezelik a mai napig. Úgy, hogy adósságot adósságra halmoztak és halmoznak rendre. Emberek halálát okozták és okozzák most is. Akkor a világra fogták a válságokat. De az új, aktuális válság is "világ-", tehát az ok újfent nemzetközi.

A fentiek bármelyike teljes jogot ad egy ország közösségének, de különösen az országában honos nemzetnek, hogy eltávolítsa az ilyen "nemzetközi" kormányokat a közhatalomból. Ez is demokrácia, az elmozdítás, ellenállás joga, patetikusabb régi kifejezésekkel élve: ősök által hagyományozott és Istenadta. Mindegy, hogy a bűnös hatalom választással, erőszakkal, vagy éppen "trükkök százaival" került is hatalomra. Ha rossz, mennie kell. Így van ez az ókor óta a demokráciák mindegyikében.

De hogyan lehet megbuktatni egy ilyen rezsimet?

Azok a demokratikus eszközök mind kudarcra vannak ítélve, amelyekkel ez a kormány megragadta és gyakorolja a hatalmat. Hiszen kormányon létük a bizonyítéka, hogy azokat a tereket ők uralják. A parlamentális demokrácia eszközeit használva: az indítványokkal, felszólalásokkal, sajtótájékoztatókkal, szavazásos-petíciós gyűjtögetésekkel nem érhetünk célt. Ez többször bebizonyosodott.

De az is bizonyos, hogy puccs, fegyveres felkelés sem hozna eredményt. Ahhoz ezek túl beágyazottak. (Hatvan év...) Se narancsos, se "őszirózsás" forradalom sem hozna eredményt, mert csak megint egy rendszerváltást játszanának az Ellenzéki Kerekasztal régi és új lovagjai. Bizonyos dolgokra sokszor mondják: soha nem ismétlődhet meg. Hát sok dolog van most is, amely majd soha nem ismétlődhet meg!

A megoldásnak ezért egyszerre kell lennie határozottnak, tisztulást és rendet hozónak. Minél gyorsabbnak is kell lennie; maszatolni, kivárni, kampányokba bonyolódni már nincs idő. Az újításnak gyökeresnek, mélyrehatónak, idegen kifejezéssel élve radikálisnak kell lennie, a nemzet érdekében. Határozott és magyar ellenállás kell. Tömegesnek kell lennie; például nem elmenni egy tüntetésről amíg csak lehet. De elmenni annyi embernek szavazni, ahánynak csak lehet. Új kormányokat, eliteket keresni, nem nemzetközit, hanem magyart. Ez önbizalom és hit kérdése; nem tétlenkedni, de segíteni magunkat, s akkor talán tényleg Isten is megsegít.

Az alkalom megszüli mindig a megoldást, s számtalan kitűnő példát hordoz történelmünk az újjáépülésre és gyarapodásra. Gyurcsány-gordonok után is meglesz az új, tiszta kormány. Az új kormány legyen tiszta, bűntelen, hiteles és dolgos legyen. A magyarok javára. Ez nagyon fontos dolog, ugyanis minden hatalom számára, amely nem félelem által kíván kisebbségben, kisebbséggel uralkodni erre kell, hogy törekedjen. A közjó ilyen formájú biztosításának igénye különösképp olyan országokra igaz, amelyek sokáig nyögtek elnyomókat, megszállókat vagy az országot egyéb módon mérgező eliteket. Ilyen ország hazánk is, amely egyedülálló módon szenvedett el ezek következtében például trianoni katasztrófát.

Mert valójában senki nem mondta, hogy szeretni kötelező a magyarokat. Nem is szeretnek minket például pont tőszomszédaink, akik a vesztes Magyar Királyságból győztes bárddal csapatták le hazánk kétharmadát...De ha már oly jól élnek itt manapság annyian a magyarok mellett, hát tartsák is be az együttélés szabályait, amelyeket a magyarok a haza jogán alkotnak magyarosra. És ne legyen senki csak azért "nemzetközi", mert nem szíveli a magyart. Már Zrínyi is így kiáltott fel: "Ne bántsd a magyart!".

Nem véletlenül.

Jónás Levente

http://www.youtube.com/watch?v=IXMMqFtvep4&feature=channel_page  Duna TV, Kívánságkosár 2007. július 16. Köszönetmondás Aufrufe: 18.914 > 19.437

http://www.piliscsaba.hu/piliscsaba/index.php?id=18&view=single_thread&cat_uid=8&conf_uid=6&thread_uid=30  Piliscsaba Forum

http://www.youtube.com/watch?v=b-3wuKcqhO8&feature=related  Gyurcsány Ferenc - Orbán Viktor Aufrufe: 203.444

http://www.youtube.com/kuvik1991?gl=DE&hl=de  A magyar néptánc hagyománya! Aufrufe: 5.462 > 5.763

http://www.youtube.com/watch?v=p8dupOm4lwY&feature=related  Gyurcsány Ferenc - Húzzad Cigány, Aufrufe 1.642.204

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

http://kutasi.blogspot.com

www.cserkeszbolt.de.vu

www.jozsef-kutasi.de

www.kutasi.eu

 

antal@jozsef-kutasi.de

 

Mobil: 0036 70 589 98 83

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------