Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 8., hétfő

2.751 - Lipusz Zsolt: Június 7-e történelmi nap a magyarság szenvedés teli históriájában. Kikerült az európai képviseletből egy rendkívüli módon undorító, gyomorforgató, ......................................

Von: Kovács Sándor
Gesendet: Montag, 8. Juni 2009 15:45
An: Kutasi József

Betreff: VÉGRE!!!

 

Örömóda: Jobbik- 15%! - Lipusz Zsolt írása

 

A nemzetek Európájáért Végre bizonyossá vált: minden, ellenkező irányú hazudozás dacára, hogy a nemzeti radikális erő nem a parlamenti bejutás küszöbén áll, hanem háromszorosan meghaladja azt. Nosza, Fideszes és MSZP-s stratégák, lehet az elkövetkezendő időre a cselekvési tervet kidolgozni a „szélsőjobboldali métely” továbbterjedése megakadályozása érdekében.

 

Össze-vissza hazudoztatok csak azért, hogy a Jobbik ne legyen parlamenti párt, de bumeráng-effektusként mindez a ti fejetekre hullott vissza: ma már a Jobbik nem a parlamenti bejutásért küzdő mini párt, hanem az európai radikális jobboldali előretörő trendnek megfelelő, igazi középpárti politikai tényezőnek számító realitás, amely ugyanakkora erőt képvisel, mint a szocialisták. Hál’ Istennek!

 

Június 7-e történelmi nap a magyarság szenvedés teli históriájában. Kikerült az európai képviseletből egy rendkívüli módon undorító, gyomorforgató, magyarellenes, zsidó párt, az SZDSZ, s bekerült 15 %-kal egy, a holland és brit nemzeti radikális pártokkal rokon ideológiájú nemzeti párt, a Jobbik az európai parlamentbe. Innentől kezdve politológiai hulladékhelyre kínálkoznak az efféle kifejezések: a szélsőjobboldal csupán a társadalom egy szűk szegmensének politikai érdekképviseletét elégíti ki, elvonja a szavazókat az állítólagos nemzeti beállítottságú Fidesztől, akik amúgy rohannának, hogy Orbánra adják voksaikat. No, ennek tegnap óta vége. A magyar társadalom jelentős részének elege volt abból az ocsmány hazudozásból, ami itt folyik 1945 óta. Nem lehet büntetlenül egy országot lerabolni és kifosztani, polgárait a gyarmatlakók szintjére süllyeszteni anélkül, hogy ez valamiféle reakciót ne szüljön.  Eljött az idő… Nem véletlenül remegett Lendvai hangja, s foglalkozott beszédének több, mint felében a Jobbikkal, a politikai kéjnő, Dávid Ibolya.

 

Igen, tegnaptól új időszámítás kezdődött a hazai belpolitikában. Tetszik- nem tetszik, a Jobbikkal tartósan számolni kell a magyar közéletben. Mert abból tényleg elég volt, hogy kretén- homoszexuális SZDSZ-esek uralják Magyarországot, és kiszolgáltassák az internacionalista zsidó érdekeknek. Nos, ez a korszak ért most véget. Mert Magyarország a MAGYAROKÉ, június 7-étől ezt a politikai krédót fogjuk tűzön-vízen át érvényesíteni. A hazaárulók és nemzetvesztők pedig oda kerülnek, ahová valók: a büntetőeljárást lefolytató bíróság elé. Húsz évet elvettetek az életünkből aljas, senkiházi, mocskos hazaárulók. De közel az idő, amikor mindenért uzsorakamatostól megfizettek!

 

Lipusz Zsolt

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------