Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 29., hétfő

2.820 - Figyelmeztetés, és akár országos útzár a benzin árak miatt!

Von: Károly Fáber
Gesendet: hétf
ő, 2009. június 29. 17:15
An: Kutasi József

Betreff: Figyelmeztetés, és akár országos útzár a benzin árak miatt!

 

 Kérem, írjon mindenki, aki részt venne egy figyelmeztető autós demonstrációban pénteken, válaszul a drasztikus, és indokolatlan benzin ár emelésre.

 A demonstráción követeljük együtt, hogy a benzin árából azonnal vonják ki a jövedéki adó minimum felét, és az ÁFA is csak sokkal kisebb adókulcsban szerepelhessen. Követeljük, hogy garantálják a benzin és    gázolaj ár maximális árát literenként 250 Ft-ban, és csak abban az esetben, és olyan mértékben emelkedhessen e fölé, amennyiben a nemzetközi olajárak ezt indokolják.

 A közúti autós, motoros közlekedés nem luxus, hanem a XXI. század alapvető lételeme, szükséglete, a gazdaság jelentős tényezője, és mint ilyet nem lehet ellehetetleníteni!

 Várnám a fuvarozók, a taxisok, és a gazdák jelentkezését is, mert őket külön érinti a mostani helyzet!

 A hezitálóknak üzenem, ez már régen nem politikai ügy, hanem szociális ügy! Fogják fel úgy, mint az életterünk beszűkítésére tett kísérletet. Meddig tűrjük a semmibevétel ilyen fokú, cinikus módját?

 Eddig! Álljunk készen, hogy amennyiben pénteken nem érünk célt, a következő héten teljes útzárat szervezzünk az ország és Budapest útjain!

 Ha magunkon nem segítünk, ugyan kire várunk?

 A jelentkezőket kérem, írjanak a refor@mailbox.hu címre, vagy egyszerűen jöjjenek pénteken 15 órától autókkal, teherautókkal, traktorokkal, motorokkal, targoncákkal stb... a Kossuth tér központi parkolójába! Itt közösen megfogalmazunk egy követelést, amelyet átadunk a Miniszterelnöki Hivatalnak.

 

Fáber Károly

Info telefonszám: 0630 4898 220 délelőtt 9-21 óra között!

Cikk: faber.eoldal.hu <http://refor.extra.hu/faber.eoldal.hu>  -Ráolvasás

----------------------------------------------------------------------------------------------------------