Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 29., hétfő

2.811 - Magyar Nádori Szövetség > Kőműves Géza > Új Magyar Vérszövetséget! > Tisztelt Vukics Ferenc Úr, Magyar Testvérem!

+++MNÁSZ logó

Magyar Nádori Szövetség

- a tiszta nemzeti ügy!

 

Magyarok Szövetsége

Elnöke részére

 

Tisztelt Vukics Ferenc Úr, Magyar Testvérem!

 

   Nem akarok feleslegesen nagy szavakkal élni, de tisztelettel kérném, hogy az esetlegesen már nemes magból, vagyis a nemzet érdekében fogant fenntartást félre téve tegye alapos megfontolás tárgyává a mellékletben fogalmazottakat és végeredményében a Magyarok Szövetsége többi tagjaival egyetemben karolja fel a szerintünk nagy jelentőségű szándékot, vagyis az Új Magyar Vérszövetség kötését.

   A múltban kelt meggyőződésem, miszerint: eleink által nemes öntudattal, jól felfogott nemzettudattal kötött vérszövetség kiemelkedően meghatározó jelentőségű volt a magyarság fennmaradásának és kiteljesedésének érdekében. A nemes szándékkal kötött és gyönyörű gyümölcsöt hozott szövetség megszegése viszont Istennek nem tetsző természetéből adódóan olyan hátrányokkal sújtotta a nemzetet, mely törvényszerűen és vitathatatlanul a napjaink állapotához vezetett.

  Meggyőződésünk, hogy ezt az „ átkot”, vagyis a nemzet megsemmisüléséhez vezető, előrehaladott állapotban lévő folyamatot, csak újabb magyar vérszövetség megkötésével és ha más út nincs életünk kockáztatásával történő betartással lehet feloldani.

  Viszont azt előre bocsátom, hogy tessék- lássék alapon kelt, a kőkemény nemzeti érdekeket, valamint végszükség esetén szükséges megoldást kihagyó, visszafogott, liberalizmussal beoltott, kampányfogásnak szánt, látszat- magyar vérszövetségnek semmi értelme.

 

 A nemzet érdekében végzett munkájához erőt, egészséget és teremtő Anyánk, valamint családja támogatását szívből kívánom.

 

Tisztelettel: Kőműves Géza

Magyar Nádori Szövetség

apor45@t-online.hu

06-70- 312- 67 94

Sopron, 2009.06.18.

 

II.

Új Magyar Vérszövetséget!

1920.június 4- én véglegesen halálraítélt és nemzettorzóvá csonkított hazánkat ma már az egész világra rátelepedő parazita démon brutálisan lökdösi az utolsó felvonás felé.

Azok, akik a nemzet közügyeit „képviselik”, vagyis parancsra kiszolgáltatják a fájdalmasan vonagló csonka nemzetet, kivétel nélkül e démon segítségével jutottak szerephez, tehát rájuk az egy- két helyezkedő kivételével, mint a nemzet ellenségei számíthatunk!

A Magyar Nemzetet meg kell mentenünk!

Tiszta szándékú, önzetlen, nemzetmentő összefogást akarunk!

Elég volt az újból s újból, bizonyos létszámú, egyazon pártállású, magyar, vagy éppen álmagyar összedugja a fejét és pártot, egyéb egyesületet, „összefogás lehetőségét” vetítő, valós, vagy hazug céllal szervezetet, szövetséget alapít (Amikor ráadásul már van egyéb, talán még jobb programmal rendelkező.) gyakorlatából! Elég volt az én akarok a „király” lenni, tessék, lehet csatlakozni gyakorlatból, mely ráadásul jellemzően úgy történik, hogy még szervezeti szinten is mellőzik a személyes felkérést, nehogy jelentőséget, beleszólási esélyt szolgáltassanak a felkért szervezetnek, szövetségnek! Tegyük félre az alapozatlan hitet, hiszen szinte a nullával egyenlő az esélye annak, hogy bármely csoportosulás önállóan végrehajthatná a nemzetmentő, nemzet újraépítő feladatot.

Mellőzzük a pártoskodást és a pártrendszert, civilek és civil csoportok összefogását akarjuk!

( Alapvető különbség az akár nem pártnak nevezett párt és civil összefogás között, hogy az előző elfogadja a pártrendszert, az elnyomásunkra kitalált játékszabályokat és önös érdekből fenn akarja tartani azokat, valamint a zsizsikek által tőlünk lenyúlt anyagiakból támogatást kap.)

Tegyen le esetleges szándékáról minden csoportosulás, hogy bármilyen tetszetős nemzeti céllal, ideológiával kizárólagosan magához ragadja a hatalmat, hiszen a nemzet teljes jóravaló részének összefogása esetén is komoly tényező az ellenség, másrészt, a szűk körben tetszetős ideológiának sok lesz az ellenzője!

A nemzet érdekében született, szakrális esküvel megerősített megállapodást, együttműködést,

vagyis eleinkhez és a közeljövőben újjászülető, erős és boldog Magyarországhoz méltó, sziklaszilárd alapot, vagyis Új Magyar Vérszövetséget akarunk!

( Ha jobban tetszik: Magyar Vérszövetséget akarunk!)

Nem egy bár minek nevezett újabb egylet létrehozására, hanem éppen a meglévő, de kizárólag a megalkuvást nem ismerő, teljesen zsizsikmentes irányítástól mentes szervezetek és egyének  együttműködésre van szükség.

A nemzet torkig van a politikával jellemtelenül zsonglőrködő, a választókat üres szlogenekkel, csalárd ígéretekkel, milliárdokba kerülő reklámokkal sorozatosan becsapó, régi, vagy újdonsült hazaárulókkal, a hazai és nemzetközi kiszolgáltatottsággal, a tengődéssel és a reménytelenséggel, ezt mutatta az EP választók radikalizálódása és a nagy többség távolmaradása!

Kizárólag a nemzet mielőbbi felszabadítását, kérlelhetetlen kitakarítását, a pártrendszer eltörlését megalkuvást nem ismerő módon, akár az élete kockáztatásával is vállaló, sziklaszilárd jellemek együttműködését szeretnénk!

Feltétlenül elérkezett az ideje, hogy az előbbi jellemvonásokkal rendelkező hazafiak nemzeti integráló szervezetek minden eddigi, megalapozott, vagy megalapozatlan nézeteltérés félre tegyék és teljesen egyenrangú közreműködés keretében, kőbe vésett, mindenki számára érthető nemzeti minimum- akarat lásson napvilágot és nyomatékául szakrális, Új Magyar Vérszövetség köttessék! A nemzeti akarat elfogadására, vagyis a vérszövetség megkötésére lehetősége legyen minden becsületes hazafinak!

Merjünk nyíltan, nemzetközi szinten is megalkuvást nem ismerő módon szembefordulni elnyomóinkkal!

Lesznek elvbarátaink, támogatóink, de ellenségeink is.

Javaslatunk szerint a nemzeti akarat két részből álljon: Az első rész örök érvényű, míg a második rész, határozott időre, mondhatni határozott cél eléréséig szóljon!

A tiszta nemzeti ügy:

Új Magyar Vérszövetség

Ez a felhívás egyben alkalmas az állítólagos nemzetmentő, nemzetépítő szándékok tisztaságának felmérésére is! Az állítólagos nemzeti érdeket képviselni szándékozó szervezetek, média reakcióját közzé tesszük.

Ez egy csapat akarata, de nem mi egyedül akarjuk meghatározni a célt és közös akarattal, Önökkel, Nemzettestvérekkel együtt akarjuk a Haza megmentését kivitelezni!

 

A fentiek szellemében várjuk a maximum egy oldalas, két részből, az örökérvényű és a nemzet feltámasztásához elengedhetetlen, sürgős tennivalókat tartalmazó, az Új Magyar Vérszövetség alapját képező nemzeti akaratra tett egyéni javaslatokat, egyéb közreműködési szándékát és várjuk a szövetségek, mozgalmak, stb. együttműködési jelzését

                                                                                                             

Kőműves Géza

+++MNÁSZ logó

 

2009.máj.12.Sopron.  apor45@t-online.hu 06/70/3126794       Magyar Nádori Szövetség

---------------------------------------------------------------------------------------------------