Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 29., hétfő

2.827 - A Magyarok Szövetsége X. kerületi szervezete, - július 4-én szombaton 16 és 22 óra között jó hangulatú hagyományteremtő összejövetelt szervez a kőbányai Mély Tónál.

Von: SzRTI

Gesendet: hétfő, 2009. június 29. 22:47
An: Kutasi József

Betreff: Hírküldés

BEHARANGOZÓ

A Magyarok Szövetsége X. kerületi szervezete, - július 4-én szombaton 16 és 22 óra között jó hangulatú hagyományteremtő összejövetelt szervez a kőbányai Mély Tónál.

A Magyarok Szövetségének X. kerületi szervezete, egy aktívan dolgozó kis csoport. Ez az aktivitás magában foglalja Magyarok Szövetsége céljainak és szellemiségének megismertetését a szűkebb és tágabb környezetben egyaránt, valamint a lakókörzetben élők támogatását, segítését is. Feladatuknak tekintik az atomjaira hullott társadalom újra építését és egységbe kovácsolását. Ezért mottójuk a következő: kapcsold ki a TV-t és fordulj a családod a barátaid felé. Az MSZ mára már százezer feletti tag illetve támogatói létszámmal rendelkezik országszerte, s ez nem véletlen, hiszen céljuk, hogy megvalósítsák a pártoktól független, alulról megszerveződő képviseleti rendszert.Az önszerveződést és az egymáshoz közel lakók egymásra találását segíti elő egy mostanában indított honlap, a www.nesz.net , amely a kapcsolatteremtésen kívül, még azt is megmutatja, hogy az adott körzetben, megyében, az egész országban és a határokon túlról, hányan csatlakoztak ily módon a mozgalomhoz. A honlap számlálója bátorítást fog adni mindannyiunknak, hogy egyre többen és többen vagyunk, és hogy mi az egységben látjuk a megoldást. A Magyarok  Szövetsége, végső soron mi magunk vagyunk, mi az országhatáron innen és túl élő magyar emberek.

A Magyarok Szövetsége X. kerületi szervezete, - július 4-én szombaton 16 és 22 óra között jó hangulatú hagyományteremtő összejövetelt szervez a kőbányai Mély Tónál. A rendezvény célja, hogy megismerjük egymást és segítsük a baráti vagy szomszédi közösségek kialakulását. MIÉRT különleges ez a délután?

MERT mind a környéken és a távolabb lakókat is szeretettel várják.

MERT a test tápláléka a bográcsos babgulyás lesz, melyet magyar alapanyagokból főznek, s hozzávalókat a Magyarok Piacáról vásárolják. Az ételhez a Magyarok Sörét kínálják.

MERT ugyan a fő fogást a vendéglátók adják, de színesíteni, lehet a választékot, ha piknik szerűen mindenki hoz magával valami saját maga készített sós vagy édes süteményt.

MERT ha nem tud hozni semmit, a becsület kasszába még mindig beledobhat, hogy a következő hónapban is együtt tölthessünk egy kellemes délutánt.

MERT kellemes zenére és tartalmas beszélgetésekre számíthatnak

MERT megismertetik vendégeinkkel az új eszmét, mely meg fogja változtatni országunkat és világunkat. Bemutatják a hatalom trükkjeit, eszközeit és a kivezető utat is.

MERT itt megbeszélhetik a Magyarok Szövetségének céljait tartalmazó 21 pontját. Sötétedés után megnézhetik a 2008-as Kurultájon készített filmet.

Hol lesz ez a nagy érdeklődésre méltán számot tartó program? A X. kerületi Mély Tónál az Újhegyi ltp. mögött. S hogy hogyan lehet a helyszínre eljutni? 85-ös vagy 117-es busszal a Tavasz utcánál kell leszállni

Többet tudhatunk meg a szervezet felépítéséről, napi munkájáról, céljairól az alábbi honlapokon: www.magyarokszovetsege.hu Internetes televíziónk elérhetősége: www.hungariatv.hu

Várunk mindenkit szeretettel! Magyarok Szövetsége, Budapest X. kerületi szervezete

Szabad Riport Tudósító Iroda
editor

----------------------------------------------------------------------------------------------