Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 22., hétfő

2.778 - Patrióták a Gazdaságért és a Közjóért Egyesület > A patrióta civilek kikérik maguknak

Von: tor-bounces@uvmeparos.com

Im Auftrag von Schulek Ágoston
Gesendet: hétf
ő, 2009. június 22. 13:31
An: Kutasi József

Betreff: A patrióta civilek kikérik maguknak

 

A patrióta civilek kikérik maguknak!

 

(A Patrióták a Gazdaságért és a Közjóért Egyesület

közleménye)

 

         A Patrióták Egyesülete mint a Civil Összefogás Fórum tagja, a CÖF szóvivőivel egyeztetve a következő közleményt teszi közzé.

Megdöbbenéssel értesültünk arról, amit Steiner Pál, a fővárosi képviselőtestület szocialista frakcióvezetője nyilatkozott a közszolgálati televízió reggeli hírműsorában június 22-én. A frakcióvezető kétszer is azt állította az interjúban, hogy a CÖF június 14-i, Hősök tere-i demonstrációján „a Magyar Gárda masírozott”.

                A Civil Összefogás Fórum szóvivői, akik szervezték és végig figyelemmel kísérték az eseményeket, a leghatározottabban visszautasítják ezt az állítást, mert az nem felel meg a valóságnak. A CÖF június 14-i rendezvényére is civil embereket, polgárokat hívott, s kifejezetten kérte, hogy pártok, avagy katonai és félkatonai szervezetek ne vegyenek részt a gyűlésen. Ez az írásban kiadott és a CÖF honlapján közzétett meghívón kifejezetten feltüntetésre került, és egy-két kéretlen pártzászlót leszámítva meg is valósult. A Hősök teréről a tömeg békésen átvonult a városon az Alkotmány utcáig, ahol folytatódott a demonstráció,  katonai jellegű szervezetek részvétele és rendbontás nélkül.

                Nyilvánvaló számunkra, hogy Steiner Pál tudatosan, jól átgondolt politikai céllal hazudott, hogy szándéka szerint ezzel kényelmetlen helyzetbe hozza a főváros ellenzéki frakcióvezetőjét. A szocialista politikus ismét elővette a közvélemény által már sokszorosan megunt szélsőjobboldali kártyát, a jobb hatás elérése érdekében pedig meghamisította a tényeket, s ezzel lejáratta önmagát.

                Felszólítjuk Steiner Pált, hogy a nyilvánosság előtt vonja vissza a CÖF rendezvényéről tett hazug állítását, s egyben kérjen elnézést a Civil Összefogás Fórumtól. Ha ezt záros határidőn belül nem teszi meg, akkor a nyilvánosság előtt fogjuk követelni távozását a fővárosi és mindenféle politikai szerepléstől, mert Steiner Pál, állításának visszavonása és a bocsánatkérés elmaradása esetén kiírja magát a tisztességes politikusok sorából. Tisztességtelen politikusokkal pedig nem lehet sikeres jövőt építeni Magyarországon.

 

Patrióták a Gazdaságért és a Közjóért Egyesület (a Civil Összefogás Fórum szóvivőivel egyeztetve) 2009. június 22

 

http://www.youtube.com/watch?v=IXMMqFtvep4&feature=channel_page  Duna TV, Kívánságkosár 2007. július 16.Köszönetmondás Aufrufe: 18.914 > 19.437

http://www.piliscsaba.hu/piliscsaba/index.php?id=18&view=single_thread&cat_uid=8&conf_uid=6&thread_uid=30  Piliscsaba Forum

http://www.youtube.com/watch?v=b-3wuKcqhO8&feature=related  Gyurcsány Ferenc - Orbán Viktor Aufrufe: 203.444

http://www.youtube.com/kuvik1991?gl=DE&hl=de  A magyar néptánc hagyománya! Aufrufe: 5.462 > 5.763

http://www.youtube.com/watch?v=p8dupOm4lwY&feature=related  Gyurcsány Ferenc - Húzzad Cigány, Aufrufe 1.642.204

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

http://kutasi.blogspot.com

www.cserkeszbolt.de.vu

www.jozsef-kutasi.de

www.kutasi.eu

 

antal@jozsef-kutasi.de

 

Mobil: 0036 70 589 98 83