Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 19., csütörtök

3.928 - Ifj. Hegedűs Loránt: Az Index című hírportálnak a dömsödi Jobbik rendezvényén elhangzott beszédemről a minap lehozott "csapongó" tudósítása ....

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Mérhetetlenül fáj nekik, ha a "gyűlölet papja" Radnótit idéz

KÖZLEMÉNY

Az Index című hírportálnak a dömsödi Jobbik rendezvényén elhangzott beszédemről a minap lehozott "csapongó" tudósítása nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy ismételten gettóba próbálja kényszeríteni az egyre erősödő nemzeti radikalizmust. Ezért mérhetetlenül fáj nekik, ha a "gyűlölet papja" Radnótit idéz, s nem az egész zsidóságot teszi felelőssé azért a magyarellenes ámokfutásért, mely 1919 népbiztosi söpredékétől az 50-es évek Andrássy út 60-beli verőlegényein, a Rákosi-Gerő-Farkas-Révai klikken át ível egész a Szadesz-Zsideszig: Simon Peresz országhódítása kiteljesítőiig.

De még ennél is fájdalmasabban érinti őket, hogy még mindig túl sokan élünk e hazában, akiknek "nem térkép e táj", s pontosan tudják, ki áll például Sajóbábony magyarra uszított cigánysága mögött: kis zsindex-forma uszítók, akik semmilyen aljas hazugságtól és rágalomtól nem riadnak vissza. Ezért nyilvánítanak csapongónak egy beszédet, hogy erre hivatkozva gátlástalanul ollózgathassanak, szemezgethessenek belőle, kiragadott mondatfoszlányokból összetákolva saját virtuális világuk ellenségképét és antifasizmusnak hazudott tömény rasszizmusukat.

  
Ifj. Hegedűs Loránt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------