Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 28., szombat

3.991 - Fodor András: Bokor Imre professzor írását széljegyzeteként hadd egészítem ki a Magyar Nemzet mai hírével: ...

Von: A. F.
Gesendet: csütörtök, 2009. november 26. 22:30
An: Kutasi József

Betreff: Dr. Bagdy Emőkéről, a "rendőrség" által elhallgattatott igazságügzi elmeszakértőről. . Re: RENDŐRSÉGRŐL

 

Bokor Imre professzor írását széljegyzeteként hadd  egészítem ki a Magyar Nemzet mai hírével: a A Zsanett per, amely arról szól, hogy rendőrök megerőszakoltak egy fiatal lányt, s az ügzyet eltussolták. A nem mindíg "független" magyar bíróság egy Görög vezetéknevű igazságügyi "szakértő" nő teljesen szakszerűtlen vizsgálatának (ma már nem használatos, sőt: betiltott tesztek eredménye alapján kapott  eredményére hivatkozva) elkent, ma újra indult, Zsanett és ügzvédje magánvádlóként lépnek fel.

Amit nem tudtam, csak most, a MN cikkéből, hogy a másik igazságügyi szakértő, aki ezzel homlokegyenest ellenkező szakvéleményt adott, azaz Zsanett mellett szólt, őgz hzvják, hogz DR: BAGDY EMŐKE, és Magyarország egyik legkiválóbb, legelismertebb és legtehetségesebb pszichológusa. Emőke néna tiltakozásként lemondott igazságügyi szakéerői tevékenységéről. Hogy ki az a Görög nevű szakértő, azt senki sem tudja a szakmában.

Azt hiszem, jót szolgálatot tenne Élő Anita vagy a Magyar Nemzet valemelyik tehetséges tényfeltáró újságírója (pl. Lukács Csaba), ha interjút készítene Dr. Bagdy Emőkével.

Egy biztos, szakmai hitelemre mondom: ha Bagdy Emúke azt mondta, hogy Zsanett ártatlan, a rendőúsrök búnösök, akkor az úgz is van. Zsanett - ártatlan, bármit is dönt a bíróság.

Tisztelettel:

Fodor András