Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 22., vasárnap

3.951 - Jager Lajos: Miniszterelnöki Hivatal! Tisztelt kormány és támogatóik!

From: Lajos Jager

Date: szombat, 2009. november 21.
Subject: Megemlékezés
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

Kedves Jóska! 
ha gondolod tedd közzé, tanulva a múlt és a jelen történésein, és tenni a Magyaroknak jövő érdekében.

Miniszterelnöki Hivatal
Tisztelt kormány és támogatóik!

A napokban megjelent hírekből megtudtuk, meghalt egy Ember, aki nem volt a rendszer barátja. Fiatalom ment el, nem élhette meg Apja gyilkosainak elszámoltatását. 1956-os Forradalom utáni megtorlások áldozata volt. Ez az Ember gyermekként néhány percig láthatta Apját a kivégzés előtt.

Az ítélethozók és végrehajtóik közül ma is sokan élnek és élvezik a rendszer gondoskodását. Az utódok ügyeltek arra, hogy az elődök bűnei ne kerüljenek a nyilvánosságra, mert a jelen politikai hatalombitorlói is érintettek lennének.

Naponta halljuk a híreket, hogy sünök, droidok szállnak meg területeket és fognak le véleménynyilvánító gyülekezőket, tüntetőket. Alaptalan vádak alapján fogva tartanak valós társadalmi problémákkal szemben tiltakozókat. 

E megszállók jelszava: szolgálunk és védünk!?

Szolgálják az újkori bűnöző hatalmistákat és védik őket a felelősségre vonástól, és közben maguk is áldozatokká válnak.

A „rendszerváltó” parlamenti pártok egységesen elítélik ezeket a nyíltan a Nemzet érdekében, a hatalommal szemben fellépőket.

Ismerős a helyzet az ötvenes évek elejéből és az 1956 utáni megtorlások idejéből. Ma már egyre többen vagyunk, akik tudják, hogy csak társadalmi formaváltás volt, a Rendszerváltásnak rövidesen be kell következnie!

A hatalom bitorlói, akik az elmúlt évtizedek adófizetőinek támogatásával ingyen tanulhattak, majd pozíciókba kerülve törvénybe ütköző módon meggazdagodtak, ma gyurcsány és bajnai stílusban megtévesztő ábrázattal, arcátlanul mondhatják a Népnek „fájdalmas megszorításokra van szükség”.

Nem nekik fájdalmas, hanem a Népnek, akinek létüket és anyagi biztonságukat köszönhetik. A Népnek, amelyek, ma már, milliónyian nyomor szintre jutottak, akik elveszítették otthonukat. Akinek még megvan, meggondolják, hogy WC-t használat után minden alkalommal lehúzhatják-e. Akik tisztálkodási igényüket a minimálisra csökkentik, hogy közüzemi számláikat ki tudják fizetni. Akik „jólöltözötten” várják a tavaszt, hogy ne kelljen fűteniük. Akik étkezésükön takarékoskodva elveszítik az egészséges élethez való jogukat. Akik megfélemlítve csak vegetálnak, nem élnek, több évtizedes becsületben eltöltött munkásévek után!

Van egy pojáca, aki azt üvölti híveinek „ébresztő demokraták”. Akikhez szól, nem tudják ezt a fogalmat értelmezni. Aki üvölti, az meg túllépett a normális emberi magatartáson. Szomorú, hogy ezt megélhettük úgy, hogy az EU egyik tagállama vagyunk 2004 óta! Milyen ez az unió, amelyben ilyenné zülleszthető egy ország, amelynek vezetőit törvénytelenségeik ellenére támogatnak.

A hatalom Magyar embert fordít Magyar ember ellen. Sajnos minden társadalmi rétegben és etnikumban megtalálhatók a megvett támogatók, akik hajlandók szolgálni megbízóik törekvéseit. Sajnos ezeknek vannak támogatóik!

Hazudnak, megtévesztik a köznépet minden fórumon ahol kényszerűségből, vagy saját szándékuktól vezérelve megjelennek.

Fiatalok és idősek tiltakoznak a gyurcsán, bajnaikhoz köthető „nemzetmentő” gazdaságpolitikai, morális ellentéteket generálók tevékenységével szemben.

Hány, volt halálraítélt utódjának távozását kell még megélnünk, hogy végre a jelen és a múlt megvetett, elítélhető jelenségei eltűnjenek a közéletből!?

Hány fiatalnak kell bizonyítania, hogy a hazájában szeretne élni, dolgozni és becsületes, európai emberhez méltó munkából megélni.

Mennyi embernek kell egyszerre mondani, hogy elég volt abból, ami van, hogy új, jobb kell.

Sok ember akarata cselekedete kell ahhoz, hogy a sünök, droidok tudják, hogy tovább nem feszíthetik a húrt, mert elszakad és az életük veszélybe kerülhet.

Tisztelt hatalom, ezt el kellene kerülni! Most még nem késő, mert a Nép nem olyan, mint maguk. A Nép azt akarja, hogy vége legyen ennek a rossz álomnak, amiben élünk, és amibe maguk „demokraták” ringatták Őket!!Magyarország 2009. november 21.

 A híreket és a tényeket elmondta, és a kérdéseket összeállította ismét,

a Vadász!

-----------------------------------------------------------------------------------------------