Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 23., hétfő

3.958 - Prof. Dr. Bokor Imre: KÉRDÉSEK ÉS ÉSZREVÉTELEK

Von: Dr. Bokor Imre
Gesendet: hétfő, 2009. november 23. 18:19
An: Kutasi József

Betreff: KÉRDÉSEK

 

 

drBokorImre_aFUSZ-ban.jpg

AKTUÁLIS,   KÖZÉRDEKŰ.

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG POSTALÁDÁJA

(2009. 11. 23.)

Prof. Dr. Bokor Imre

 KÉRDÉSEK  ÉS  ÉSZREVÉTELEK

LÁZÁR JÁNOSHOZ

                A meglévő (mintegy 45 ezer fős) rendőrség létszámát miért akarja a 2010-ben felálló új kormány (első feladataként) 3 ezer fővel megemelní?  Honnan és miből? A jelenleginél jóval kevesebb létszámmal is biztosítható a rendőrség feladatának végrehajthatósága,  megfelelő átszervezés és vezetés  esetében!

 ORBÁN VIKTORHOZ

                Miért tartják ellenségüknek a JOBBIKOT, és miért nem a MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRTOT? Az MSZP és az SZDSZ ellensége nem lehet a FIDESZ ellensége is!

BENCZE JÓZSEFHEZ

                Egyértelműnek látszik, hogy a rendőrség képtelen a „szolgálunk és védünk” szlogenjével hirdetett feladatának teljesítésére, a közrend biztosítására, a bűnözők visszaszorítására, és a polgárok testi épségének, vagyonának vagy nyugalmának védelmére. A rendőrség vezetése, szervezete, létszáma, felszerelése csak a regnáló kormánypárt ellen fellépő (tüntető) tömeg szétverésére alkalmas.

         Nem kellene a főkapitány úrnak záros határidőn belül távozni a testület éléről?

LENDVAI ILDIKÓHOZ

                Melyik (kisegítő) iskolában nem tanították az elnök-asszonynak, hogy a  vörösterror időben, módszerében és mennyiségi mutatóiban is messze megelőzte a fehérterrort? Kérje vissza az „iskolapénzt”!

KUN MIKLÓSHOZ

                 Kun Miklós milyen állapotban volt (pl.: narkós vagy alkoholos befolyás alatt, esetleg kiugróan magas láz gyötörte), amikor Belovai István homlokán látni vélte a „KÉM” feliratot? Merthogy: ezt nyilatkozta az ECHO-tévében.

             Talán az válthatta ki a látomását, hogy Sztalin is azért végeztette ki Kun Bélát (K. M. nagypapáját), mert neki is látomásai voltak: KÉM, IMPERIALISTA ÜGYNÖK, SZABOTŐR, MENSEVIK, TROCKISTA, KULÁK, SZUKA, HAZAÁRULÓ, stb., stb.?

             Kíváncsiak lennénk a látomások mellett,-  a tények (!) igazolására is! Konkrétan és röviden: mikor, kinek, hogyan, kitől és mivel kémkedett Belovai?

                Merthogy:  (1) felhívta az USA illetékeseinek a figyelmét, hogy az NSZK-ban lévő alakulatuktól, a szovjeteket informáló titkos anyagokat továbbít valaki (vagy valakik) rendszeresen több millió dollárért; (2) magyar katonai információkat nem adott át senkinek,  sőt még a hazánkat megszálló szovjet alakulatokról sem  informálta az USA illetékeseit; (3) amit tett, azt nem pénzért, nem zsarolás miatt és nem karrier vágy miatt tette,  hanem (mint magasan képzett katonai szakember)  hazánk és Európa  védelme érdekében; (4) számolt azzal, hogy lebukása esetén  mindenét elveszíti (beleértve az életét is), mégis vállalta a veszélyt és a bíróság előtt sem könyörgött kegyelemért!

           Kun Miklós úr, most – többek között -, Belovai Istvánnak is köszönheti, hogy minden kockázatvállalás nélkül kiteregetheti a szovjetek egykori bizalmas (szig. titkos) ügyeit a közvélemény elé, és billogot üthet az elhunyt Belovai István homlokára. Bocsánat a profán kifejezésért: UNDORÍTÓ!

THÜRMER GYULÁHOZ

                Vajon mire olyan büszke Thürmer elvtárs, amikor a kamerák előtt azzal dicsekszik, hogy semmit sem változott a nézete mármint a kommunista eszmékkel kapcsolatban?

           Vajon miért hajlong az egykori Tanácsköztársaság és a Szabadság-téri szovjet emlékmű előtt, és miért tiszteli Kádárt, hazánk legnagyobb árulóját, a sortüzek és a megtorlások (Haynaut is leköröző) vezérürüjét, az országot (a legvidámabb barakk nevű mézesmadzaggal) erkölcsi és anyagi csődbe húzóját?

           Vajon a Magyar Nemzet miért népszerűsíti Thürmer elvtársat, a 100 milliós áldozatot produkáló hajdani kommunista pártok kései „honi” konzekvensen kommunista vezérét, hiszen egy népi mondás szerint, a „valós tények ellenében csak az ökör lehet konzekvens…”?

                                              Lejegyezte:  (Prof. Dr. Bokor Imre) az MJB elnöke

--------------------------------------------------------------------------