Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 28., szombat

3.993 - 2009. december 5-én, 15 órakor a Kossuth téren > Jöjj, ha igennel szavaznál!

Von: MVSZ Sajtószolgálat
Gesendet: szombat, 2009. november 28. 19:34
An: Kutasi József
Betreff: Jöjj, ha igennel szavaznál!

 

Jöjj, ha igennel szavaznál!

 A Magyarok Világszövetsége, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az Új Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Történelmi Vitézi Rend, a Városi Nemzeti Szövetség, a Trianon Társaság, a Kárpát-Haza Nemzetőrség, a Gój Motorosok, a Torgyán–Kisgazda–Koalíció emlékező nagygyűlésre hívja mindazokat, akiknek fontos a magyar nemzet egysége, és akik 2004. december 5-én igennel szavaztak, és ha lenne egy második népszavazás, igennel szavaznának.

Öt évvel ezelőtt történt

Jöjj, ha igennel szavaznál!

2009. december 5-én, 15 órakor a Kossuth téren

A rendezvény szónokai: Dobos Attila, Hegedűs Loránt, Kiss Róbert, Patrubány Miklós, Pápai Szabó György, Rácz Sándor, Toroczkai László. Vona Gábor.

A kezdeményezők várják további hazafias szervezetek csatlakozását.

(A kezdeményezők nevében Patrubány Miklós levélben hívta meg Orbán Viktort és Duray Miklóst, akik öt évvel korábban támogatták a népszavazási igeneket, bejelentve: „Jóllehet sok minden elválaszt minket, úgy gondolom, hogy a magyar nemzeti egység ezen sarkalatos napjának évfordulóján legalább 1-2 óra erejéig félre kell tudnunk tenni azt, ami bennünket elválaszt, hogyha felelősségteljesen viszonyulunk a magyar jövőhöz.” A kezdeményezők közül többen kifogásolták az említettek meghívását. Végül, senkinek sem okozva meglepetést, mindketten – egyéb elfoglaltságra hivatkozva – elutasították a meghívást.)

Budapest, 2009. november 27.                                         MVSZ Sajtószolgálat