Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 20., péntek

3.938 - Jager Lajos: Ma még mindíg a hatalom bitorlói lopnak, züllesztik az Országot és a Nép még mindíg nem mondott ítéletet felettük.

From: Lajos Jager

Date: péntek, 2009. november 20.
Subject: 3.934 - Kemál Gyuri temetési fotói! 2009. november 20.
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

Kedves Jóska! 

Döbbenten nézem Kemál Gyuri távozásáról szóló híreket. Útonálló korunkból (még néhány éve) személyes ismeretség alapján emlékszem rá. Beszélgettünk, reménykedtünk, hogy megéljük egy szabad Magyarország létezését. A Vasemberrel és másokkal (tudnék neveket sorolni) is több alkalommal együtt tiltakoztunk a  hatalommal szemben remélve hamarosan beérik a változás eredménye. 
Ilyenkor a düh és az elkeseredés erősödik bennem, hogy távoznak akiket tiszteltünk, és maradnak akiket gyűlölünk, mert lerabolják, tönkreteszik az országot, amit évtizedeken keresztül építettünk, szemben állva a hatalom bitorlóival. Ilyenkor kérdezem ismét és újra, meg újra, milyen ország Magyarország, milyen ember a Magyar közember. 

2006 szeptemberében is ezt kérdeztem az ott összegyültektől a Kossuth téren, bíztatva Őket, ne adják fel a harcot. Azóta is leveleimben bírálom a hatalom képviselőit, bíztatom a közembert a cselekvésre, bírálom az értelmiségieket a tétlenségük miatt. Mit ér mind ez amit a háttér elégedetlenkedők tesznek? Semmit! Ha jönnének utánam, kimennék ismét a Parlament elé és mint sokszor tettem, ordítanám, hogy takarodjatok komcsi utódok! Csak az értelmiségiek, fiatalok tudják megváltani a világot. A köznép menni fog utánuk, ha meggyőzik Őket! 

Ma még mindíg a hatalom bitorlói lopnak, züllesztik az Országot és a Nép még mindíg nem mondott ítéletet felettük.

Kérdezem: ilyenkor hol van a Nép, az Istenadta Nép, hol van az Ország Védőszentje, hol van az értelmiségiek serege, aki utat mutat, vezeti a tájékozatlan közembert!!!!????

Üdvözlettel, a Vadász
--------------------------------------------------------------------------------------