Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 21., szombat

3.944 - Bella Árpád: > Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre! > Budapest, 2009. november 20 - 21.

From: Apu Lengyel
Date: szombat, 2009. november 21.
Subject: Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre
To: Kutasi József

Posted on 2009/11/21 by Nifadmin | Szerkeszt

A rendőrség továbbra sem a bűnelkövetők elfogásával, hanem a politikai megrendelések teljesítésével foglalkozik

Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre – így kellett volna kezdenie a hazánkban ténykedő, az ország lakosságának döntő többségét elérő médiumoknak a ma reggeli híradást.

Ennek ellenére a Hír Tv például továbbra is sajóbábonyi tömegverekedésről beszél, bár hozzátették, hogy az egy héttel ezelőtt történtek miatt újabb hat (figyelem!!!) helybelit vettek őrizetbe. Hát kérem, így kell manipulálni! Gárdisták őrizetbe vételéről egy szó sincs, nem is lehet, hiszen egyetlen egy gárdista sem verekedett, no és persze tömegverekedés sem volt, hiszen az történt, hogy cigányszemélyek támadtak meg és vertek szét egy gárdisták által vezetett személyautót. Ezt semmiképpen sem lehet tömegverekedésnek nevezni, annál inkább garázdaságnak, de még gyilkossági kísérletnek is, hiszen a cigányok által használt balta vagy fejsze a sofőr feje mellett landolt, és valóban csupán a Jóistennek köszönhető, hogy nem történt tragédia. Arról egyetlen médium sem beszél, hogy gárdisták megalakulásuk óta, soha, sehol senkit nem bántottak, őket viszont annál inkább, amit lényegében akár államilag elrendelt gárdistaüldözésnek is hívhatunk.

Ezt bizonyítják a tegnap esti csepeli események is, amikor államilag fizetett terroristák hatoltak be magánterületre és bilincsbe verve hurcolták el az Új Magyar Gárda főkapitányát Kiss Róbertet, a budapesti főkapitányt Kormány Sándort és Fodor Ferenc budapesti szakaszparancsnokot.

A ma már csupán politikai céllal működő rendőrség az egyesülési joggal való visszaélésre hivatkozva hurcolta el a gárdistákat. A Hír Tv ma reggeli híradásaiban természetesen csak az egyesülési joggal való visszaélés szerepel, a politikai megrendelés azonban teljesen nyilvánvaló. Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy a csintalanos Hír Tv anyagait is fenntartással kezeljék, hiszen itt, a Nemzeti InternetFigyelő lapjain erről már megbizonyosodhattak az „Ami a Hír Tv-ből kimaradt” című videóanyagból.

Újra megállapíthatjuk tehát, hogy az Új Magyar Gárda és a Jobbik alulról szerveződő nemzeti közössége a négy-öt párti hatalom legfélelmetesebb ellensége, mely potenciális veszélyt jelent a hazánkban regnáló cionista társaságra, ezért az mindent megtesz a nemzeti erők elnyomásáért, Magyarország gazdasági és politikai leigázásának elősegítéséért.

Bella Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

--------------------------------------------------------------


 
2009-11-21 07:52 barikád.hu

Külön érdekesség, hogy Reiner Péter az Új Magyar Gárda Mozgalom pártoló tagja nyilatkozatát még november 18.-án írta. Ráérzett az eseményekre, a hatalom a diktatúra módszereivel támadásba lendült.

Tisztelt Új Magyar Gárda Mozgalom, Kedves Főkapitány Úr!

Engedd meg, hogy teljes egyetértésem és támogatásom fejezzem ki az Új Magyar Gárda Mozgalom hivatalos nyilatkozatával.

A jelenlegi, velejéig rohadt hatalom, utolsó, kétségbeesett erőfeszítései sem rendítenek meg bennünket meggyőződésünkben, hogy az Igazságot ebben a ránk kényszerített és vállalt küzdelmünkben kizárólag mi és a velünk azonosuló, teljes szolidaritást vállaló valódi nemzetben gondolkodó és nemzetéért felelősséget érző, egyre növekedő számú emberek, nemzettársainkként képviseljük.

A Magyar Gárda 2007 augusztusában csatlakozott pártoló tagjaként, tökéletesen értve létrejöttének körülményeit és megértve, támogatva, működésének szükségességét a jövő nemzetépítésének egyik alapfeltételeként, kijelentem, hogy nincs jogi, erkölcsi alapja a számomra sem bizonyított, az alapító egyesület, sem a tőle független Gárda Mozgalom betiltásának.
Kijelentem, hogy soha nem volt aktuálisabb, mint jelenleg, a Gárda elleni minden szempontból bizonyítottan politikai koncepció jegyében fogant perben elmondott beavatkozóként történt beszédem, a Gárda pernyertessége érdekében.

Minden lehetőséget megragadok a Gárdát elítélő, jelenleg még regnáló politikai hatalom valódi szándékainak minél szélesebb körben történő bemutatására, az országunkat kiárusító, népünket nyomorba taszító, kezdetektől törvénytelen, csak egy nagyon szűk lakáj réteg érdekeit kiszolgáló, hatalmát diktatórikus eszközökkel erőszakosan fenntartó tevékenységére.
A hatalom által, mesterséges félelemkeltés, hiszterizált formában történő fenntartása, a tényleges bűnök üldözésére létrehozott rendőrségünk, aljas politikai célok érdekében, így a bűntelen Gárdánk elleni folyamatos bevetése, különböző népcsoportok, a nem erre a célra létrehozott titkosszolgálatok törvénytelen felhasználásával történő egymásra uszítása, egyértelműen bizonyítja, hogy kétségbeesetten igyekeznek ezek felhasználásával eltakarni országunk kirablását, kiárusítását, nemzedékek küzdelmével, tehetségével létrehozott értékeinek, vagyonának elkótyavetyélését.
Kijelentem, hogy az előbbi, bizonyított tényekből következően, a jelenlegi, minden ízében alkalmatlan, a hatalom érdekeit kiszolgáló alkotmány szerint is törvénytelen, az a jelenlegi hatalom burkolt tevékenysége, hogy idegen hatalom magántulajdonát képező, tömegeket rendszeresen megfélemlítő, felfegyverzett magánhadseregként működtetett őrző védő káeftékre bízza a közhatalom rendőrségre ruházott feladatait, politikai célokra történő rendelés miatti, azok ellátására egyre inkább képtelen, tehetetlen rendőrségünk helyettesítésére.

Kijelentem, hogy nem létezhet megtorlatlan politikai vagy gazdasági, más szóval, köztörvényes bűn és csak olyan nemzeti kormány támogatható a közeljövőben, amely visszakérdezhetően vállalja majd a jelenlegi és a múltban elkövetett bűnösök törvény elé állítását és bizonyítottság esetén elítélését, teljes vagyonuk elkobzását.
Végül kijelentem, hogy teljes energiámat arra fordítom, hogy a hazai és külföldi írott és elektronikus média segítségével, -mert közszolgálatiságuknál fogva erre lettek létrehozva- bemutassam azokat a folyamatos hazugságokat, melyeket egy szűk réteg kiszámítottan, aljasul terjeszt gárdánkról, hazánkról, nemzetünkről, a gyűlölet jegyében, további hatalmának fenntartása érdekében.

A félelemkeltés a jelenlegi hatalom egyetlen jól bevált eszköze, ezért tilos félni és mi nem félünk.

Az Igazságot tehát a nemzetünk érdekében létrehozott és tevékenykedő Új Magyar Gárda Mozgalom képviseli, szervezetként alapszabályzatában lefektetett módon működő és erre fölesküdött tagjainak egymást tisztelő, szerető és segítő összességében.

Adjon az Isten végre Szebb Jövőt drága Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter
Az Új Magyar Gárda Mozgalom pártoló tagja

Budapest 2009. november 18.

Kapcsolódó cikkek: 
-------------------------------------------------------------------

A rendőrség hazudott: Kiss Róbertet nem "körözték"

2009-11-20 22:51 barikád.hu

A rendőrség honlapján nem szerepel Kiss Róbert nevű körözött személy.
Korábban írtuk, hogy a rendőrök azért állították elő a Gárda főkapitányát, mert Kiss állítólag körözött személyként volt nyilvántartva adatbázisukban. Ha a főkapitány valóban olyan fontos lett volna a rendőrök számára, akkor nem egy sima körözést adott volna ki ellene, hanem elfogatóparancsot, ezáltal felkerült volna a rendőrség honlapjára...

Forrás: police.hu

 Forrás: police.hu
police.hu nyomán barikád.hu