Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 27., péntek

3.987 - Prof. Dr. Bokor Imre: GONDOLATOK A RENDŐRSÉGRŐL

Von: Dr. Bokor Imre
Gesendet: péntek, 2009. november 27. 12:14
An: Kutasi József

Betreff: RENDŐRSÉGRŐL

 

drBokorImre_aFUSZ-ban.jpg     

Prof. Dr. Bokor Imre

 AKTUÁLIS,   KÖZÉRDEKŰ.

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG POSTALÁDÁJA

(2009. 11. 26.)

 GONDOLATOK A  RENDŐRSÉGRŐL

Miközben Draskovics és Bencze urak azt hangoztatják, és azon siránkoznak, hogy kevés a rendőr, növelni kellene a létszámukat és a hatáskörüket, érdekes módon:

-        a felvonulók és tüntetők - kordában tartására vagy szétverésére -, mindig több mint szükséges  „SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK” feladatot teljesítő rendőr „kerül elő” a rejtett tartalékból;

-        „bőséges” készlet van  „nehéz-lovassági” öltözetből, vízágyúkból, gázsprékből, gumibotokból, gumi-lövedékekből, üzemanyagból, helikopterekből, lovas-rendőrökből, farkaskutyákból és civil-ruhás „kukkolókból”;

-        nem okozott gondot a „meleg” felvonulók  értékes  bemutatóinak     védelme sem;

-        a gárdisták  megjelenésekor  is csapatostól  érkeznek  derék  rendőreink, csupán a közbiztonságot fenyegetőkre, a bűnözők megfékezésére, vagy saját maguk (bajtársaik)  védelmére  nem „tellik” az erejükből és eszközeikből!

Azt hallottuk most Draskovics úr (kisé beszédhibára utaló nyögdécseléséből), hogy  rendőreink jogkörét kiterjesztve, a jövőben  azok ellen is  eljárhatnak, akiknek az öltözéke  EMLÉKEZTET a gárdisták öltözékére!

Ennek alapján bilincsbe lehet  majd veri a pincéreket, a papokat, a falusi bálokon (esküvőn, lakodalmakon) részvevő,  népviseleti  ruhában lévőket, kéményseprőket, sőt az állatkerti pingvineket is,-  minden csupán az adott „közeg”  EMLÉKEZTETÉSI (asszociálási) koefficiensének  minőségétől vagy nagyságrendjétől függ!

Példaképpen említem meg (és nem sértésnek szánom), de ha én  Draskovics urat megpillantom a  tévé képernyőjén, akkor engem  egy handlésra,  későn beérő, kisegítő iskolát végzett öregdiákra vagy Gyurcsányra emlékeztet.

Rendőrei viszont a sci-fi filmekben látható kommandósokra, az egykori nehézlovassági  katonákra,  tevékenységük  pedig az 2006-os  évi, fekvő embereket tipró, zászlókat taposó,  szemkilövő brigantikra  emlékeztetnek.

Vallatási módszereikről olvasván pedig, azonnal az ÁVH-sok „pajkossága” jutott eszembe…

Bírják már ki azt a kis időt, ami a hatalmukból még hátra van, ne hagyatkozzanak az emlékezetükre, mert tovább szaporítják azokat vétségeiket, amelyekre  majd emlékeztetni kell a vezetőket és a végrehajtókat is!

                                                                                                            (Prof. Dr. Bokor Imre)