Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 26., szombat

8.960 - Gaudi-Nagy Tamás: KÖVETELEM a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását! > Idő: 2011. április 18.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: szombat, 2011. március 26. 11:35
An: Kutasi József
Betreff: KÖVETELJÜK a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását

 

KÖVETELEM a Szent Korona Alkotmány  jogfolytonosságának visszaállítását!


Idő: 2011. április 18. 0:00 - 23:30  Helyszín: Kárpát-haza

További információ: Gaudi-Nagy Tamás: Alkotmány? Ez nem az!

Gaudi-Nagy Tamás vezérszónoki felszólalásában a történelmi jogfolytonosságot és a Szent Korona-tant hiányolta az alaptörvény javaslatából. (jobbik.hu)
http://www.youtube.com/watch?v=T1aWhHBYk0M&feature=player_embedded#at=23
Április 18-ra Alkotmányozó Nemzetgyűlés szerveződik a Kossuth térre a Történelmi Alkotmányunk jogfolytonossága helyreállítása okán!
Ezt az eseményt azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőség szerint megmutassuk, milyen sokan követeljük a Szent Korona tanon alapuló jogfolytonosság visszaállítását!
Tüntetés a Szent Koronáért a Kossuth téren!
Néhányan úgy éreztük, hogy hallatni kell a hangunkat a Szent Korona főhatalomba visszahelyezéséért. Körbekérdeztünk hirtelen néhány embert, akiknek adunk a szavára. Volt, aki kilátástalannak, feleslegesnek, voltak, akik jónak, megvalósítandónak tartották. Mi az utóbbiakkal értettünk egyet, Atilla barátunk meg is fogalmazott hirtelenében egy körlevelet:

Tisztelt Magyarok!
A parlamenti alsóház most a valaha volt legsúlyosabb támadást tervezi a Történelmi Alkotmányunk ellen. A Magyarok Szövetsége XVII. kerületi szervezete tüntetést szervez az Alkotmányunk megmentéséért. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a hazánkért!
Nem érdekelnek az esélyek, a lelkiismeretem legyen tiszta!  Csatlakozzatok!
Küldjétek tovább a felhívást minden Magyar embernek!  Lehet, hogy sok időre ez az utolsó esélyünk.

Jelenleg tervezett időpont 2011.03.30, de pontosabbat később:

üdvözlettel Diviki Nagy Attila


Azután az /időpontot, egy nap, több nap, (a márcuis 31-április 1 jónak tűnik) a rendőrségi bejelentést, a szervezést, a helyszín biztosítását, a tervezett létszámot, a hangosítást, az előadókat és még ami eszünkbe sem jutott/ átgondolva rá kellett jönni, hogy ez a mi lehetőségeinket meghaladja.
Ezért azt kérem mindazoktól, akik velünk együtt éreznek, és cselekedni akarnak, hogy segítsenek be a szervezésbe, vagy ha van rá erejük, szervezzék meg, de az is lehet, hogy valakik már szervezik, csak nem tudunk róla!
Nem az a fontos, hogy ki csinálja, hanem hogy "a Nép, az Istenadta nép" is hallassa a hangját. Ne higgye a hatalom, hogy nélkülünk dönthet!
Pedig ez a döntés hosszú távra meghatározhatja nemzetünk jövőjét!
És igenis mi is tegyük meg azt, amit a szívünk diktál!

Tisztelettel
Koska György
http://magyarokrakosmente.gportal.hu/