Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 30., szerda

9.029 - Bottyán Zoltán: Ha Orbán hallgat, Duray sejtet, Németh agymos, Kövér rágalmaz, Semjén pökhendi, Pokorni kezet mos,/.-..

Feladó: MVSZ Sajtószolgálat

Dátum: 2011. március 30. 15:31
Tárgy: Sto gyeláty?
Címzett: Kutasi József


Bottyán Zoltán,

az Igazságot Európának! petíció szóvivője, az MVSZ Nógrád megyei szervezetének elnöke


Így, latin betűkkel, mert a világhódító „honvédő" háború  és az azt követő évtized (1939-1959) szülöttei kivételével (akiknek magam viszonylag korai generációjába tartozom) aligha tudná valaki elolvasni maradék országunkban az eredeti betűvetésével írva, hogy:  „Что делатъ".  És mára még e hódoltatásunkat felszabadulásként köszönő rákosista-kádárista nemzedékeknek is csak töredéke tudná megmondani kitől és honnan való a cím.  A hajdani pártállami elit rendszerváltóvá vedlett "Sólyomai" persze lenézően mosolyognak. Ők tudják a marxizmus-leninizmusból: Lenin elvtársnak a nélkülözhetetlen forradalmi pártról szóló könyve viseli ezt a címet: „Mi a teendő?".

 

Ezzel nagyjából be is határoltuk azt a szellemi-politikai közeget, amelyikben és amelyikkel szemben meg kell fogalmaznunk, hogyan viselkedjünk, mit kell tennünk a nemzeti összefogás (fülke)forradalmát végrehajtó kövérviktorok, némethsemjének és csahos (hír)laposaik, válaszosaik, híreseik, visszhangos-echosaik, koszorúsköltőik, uszított kvacskayik,  satöbbiik Világszövetség elleni évtizedes gátlástalanul hazug mocskolódása, agyonhallgatása, minden magyarért felelős fojtószorítása ellen.

 

Ha Orbán hallgat, Duray sejtet, Németh agymos, Kövér rágalmaz, Semjén pökhendi, Pokorni kezet mos, ha saját kalapjukra tűzik pávatollnak egyébként acsarkodva támadott, alantas manipulációik közepette is felmutatott igazságainkat, eredményeinket, ha sajtójuk a kóklert mutatja a publikum előtt hiteles, méltó, sőt kívánatos elnök(ön)jelöltnek a törvényesen megválasztott, a hatalom általi mindennapos megalázottságát méltósággal viselő, azon példamutató nemzetszolgálattal  felülemelkedő Patrubány Miklós ellenében,

ha folyamatos hivatali zaklatásokkal akarja megakadályozni küldetése teljesítésében, ha már minden évtizedes egyezségkereső igyekezetünk kudarcba fulladt, értelmét vesztette,

ha mindez így van, csak két lehetőségünk maradt.

 

Először is meg kell próbálni a lehetetlent: személy szerint megszólítani, színvallásra, nyílt vitára kényszeríteni az érintett „nemzeti" politikusokat, így szembesíteni a manipulált közvéleményt rágalmaikkal  vagy a válaszadás előli menekülésük gőgös gyávaságával. És másodszor is meg kell próbálni a lehetetlent: minden igaz nemzeti erőt megszólítani és mozgósítani a szemforgató hatalomgyakorlás ellen: a költségvetési vita parlamenti színjátéka mindenkit rá kellett döbbentsen arra, hogy  a Magyarok Világszövetsége és elnöke, Patrubány Miklós megvédése elsőrendű nemzeti ügy. Minden nemzeti erő, amely ezért nem áll ki, felelős lesz  nemzeti ügyünk globalizálásáért, a szalámidiktatúra jármának kényszerű elviseléséért.

 

Bottyán Zoltán,

az Igazságot Európának! petíció szóvivője, az MVSZ Nógrád megyei szervezetének elnöke

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat
7189/110330