Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 26., szombat

8.977 - A Magyar Államadósságról...> Hogy hol van a pénzetek..? - azaz a Titkok lehullanak...

Feladó: LOUIS HORVATH
Dátum: 2011. március 26. 19:08
Címzett: Kutasi József

Hogy hol van a pénzetek..?azaz a Titkok lehullanak...

A Magyar  Államadósságról...
 
Az ECHO tv 
Analízis c. műsorában
 Bogár László és Lóránt Károly közgazdászok elmondták, hogy bizonyos cionista - nálunk eszdéeszes körök - hogyan működtetik a pénzpumpát, amit a Fidesz-nek sem lesz szabad megpiszkálni. (A Fidesz teljes mértékben a multinacionális banktőke markában van. Ezért örül a nemzetközi pénzvilág a 2/3-os többségnek, mert így simán mehet majd minden tovább, pontosan úgy, mint eddig.)
 
Tegnap kaptam ehhez a riporthoz egy számítást. Be is illesztem, hogy lássátok, miről is van szó, és mit művelnek Sorosék velünk – illetve ehhez hasonlóan, természetesen más országokkal is.Szigorúan bizalmas anyagok, és az adatokat erősen őrzik a nyilvánosság előlA mi célunk viszont az, hogy minél több ember tudja meg. Ha egyetért velünk, segítse munkánkat azzal, hogy terjeszti anyagainkat. Nem csoda, ha az adatok megdöbbentőnek tűnnek, és még megdöbbentőbb, hogy egyetlen magyar politikus sem beszél(het) róluk.
 
Olvasson tehát Ön is a sorok között! Íme két hír, amit az emberek 99,9%-a el sem olvas, meg sem ért.
 
1. hír: Az ország államháztartási és külső finanszírozási helyzete látványosan javult.  A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlege átfogó összehasonlító elemzést állított össze a magyar és a lengyel költségvetési helyzetről. A ház számításai szerint a magyar államháztartás strukturális elsődleges egyenlege az idén (2010) a hazai össztermék (GDP) 5,3 százalékának megfelelő többletet mutat majd.
 
2. hír: Röntgen alatt Magyarország - Brüsszel elégedett az eredménnyel, Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete - állapította meg az Európai Bizottság hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében.
 
Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne.
 
És itt a Tény adat: A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. Akkor most nézzük meg,  mit is jelent ez MAGYARUL !!?
 
1. A magyar államháztartás 2009 és 2010 között stagnál, azaz nem változik. (Most tekintsünk el a pár tízed százalékos csökkenéstől, vagy esetleges emelkedéstől.)
 
2. A fenti tényadatból így könnyen kiszámítható, hogy a magyar költségvetés 1%-a az 255milliárd forinttal egyenlő. (Sima aránypár: Ha 918,6 milliárd 3,6%, akkor 1% hány milliárd? Tehát 1% = 255 milliárd forint)
 
3. Idén, 2010-ben 5,3% lesz az államháztartás elsődleges többlete. Azaz 5,3-szer 255 milliárd, vagyis 1352 milliárd forint. Ez az elsődleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZÁG !!! 1352 millárd forintot !!!
 
4. A 2. hír szerint mégis - tartható lesz a 3,8%-os hiány !!! Ezek szerint 3,8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.

5. Kérdés: Hová tűnt az 1352 milliárd többlet és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez ugyanis összesen 2321 milliárd forint, azaz 11, 6 milliárd dollár.
 
Hová lesz ez a pénz? Kapaszkodjon meg! Ez a pénz a KAMAT - amit mi magyarok (magyar állam), 2010-ben fizetünk\fizettünk a hitelezőinknek! 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár !
 
Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa:
 
az öt darab teljes egészében felépített 4-es METRO, vagy 13,14,15,16,17,18,19, 20, és 21. havi nyugdíj, vagy a teljes, jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének összköltsége, vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány, vagy - 150 darab Grippen vadászgép, vagy - 2321 darab Combino villamos, vagy - 46 420 Zuschlag ügy során ellopott pénz, vagy - minden magyarnak - a csecsemőtől az aggastyánig – 232 000 forint. Ennyit fizettünk tehát a bankoknak csak kamatra 2010-ben. (Törlesztés nélkül !!!)
 
Mit tehetünk? Először is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban,mert azoknak a kezében van a teljes hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk, akik kollaborálnak a multinacionális pénzvilággal. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok. Az a politikus, aki netán beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. (Nem mintha mentegetni akarnánk, de az ehhez képest apró, csak morzsának számító Zuschlág-ügyről bezzeg hónapokon át harsogott minden média - na ez az igazi paraszt-vakítás)
 
Lássunk tisztán, kik is ezek a befektetők? Kik szedik a kamatokat? David Rockefeller, Nicholas Rockefeller, Soros György, és még néhány hozzájuk hasonló. Vegyük észre, hogy a nemzetközi pénzvilág urait semmi más nem érdekli, mint a haszon és a hatalom! Számukra az országok és az emberek nem többek, mint eszközök, az alantas céljaik megvalósításában.
 
A Világbank, az IMF, a különféle bankcsoportok és az Európai Unió nem barátja sem a magyar embernek, sem más országok polgárainak. Ez ellen lázadoznak most a görögök és ezért írták ki hatalmas betűkkel az Akropoliszra a négy bajbajutott ország kezdőbetűjéből képzett szót(Portugal, Iceland, Greece, Spain) hogy PIGS, magyarul disznók. Igen, valóban szemét DISZNÓK uralják a világot - disznó módon, mint a közismert regényben. Ha tenni szeretne valamit, legalább annyit tegyen meg, hogy küldje tovább ezt a levelet, minél több, gondolkozásra még képes ismerősének.
 
A tudás ugyanis hatalomés a tájékozatlan tömegeknek jelenleg semmiféle hatalom, semmilyen eszköz nincs a kezükben, amivel megvédhetnék magukat, a mérhetetlen kiszolgáltatottsággal szemben..