Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 26., szombat

8.963 - Borbély József elnök, Tempo Párt, Apostoli Magyar Királyság Kormányzó >Naoto Kan miniszterelnök úr részére

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: péntek, 2011. március 25. 18:38
An: Kutasi József (009554)
Betreff: Japán 2011

Naoto Kan miniszterelnök úr részére
Tisztelt Császári Őfelség, Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Engedjék meg, hogy a Tiszta Energiával Magyarországért Párt és támogatói nevében ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket és együttérzésünket a Japán Nemzetet ért és sajnálatos módon sok ezer ember életét követelt felmérhetetlen károkat is okozott természeti csapás miatt.
Az eddig biztonságosnak vélt atomenergia útján előállított kiesett energiaigényük tiszta energia útján történő pótlásához segítségünket ajánljuk fel Dr. Györgyi Viktor feltaláló új magyar szélenergia szabadalmának ingyenes rendelkezésre bocsátásának felajánlásával.
A természeti katasztrófában sérült erőművi blokkokban bekövetkezett robbanások nyomán felszabadult radióaktív sugárzás emberi szervezetre köztudottan káros és rákos megbetegedéssel járó következmények hatékony kezeléséhez felajánljuk a TEMPO Párt egészségügyi miniszterének Kovács Ádám magyar szabadalmasnak a rák ellenes gyógyszerét (CELLADAM).
A felajánlott termékek gyors és operatív eljuttatása érdekében felvesszük a Japán hatóságokkal a kapcsolatot, illetve kérjük, hogy képviselőik keressenek meg bennünket (+36-20-417-5539).

Az elszenvedett veszteség feldolgozásához, a helyreállítási munkák elvégzéséhez rendkívül sok erőt, és kitartást kívánunk.
Magyarország Budapest, 2011. március 21.
Tisztelettel:
Borbély József elnök
Tempo Párt
Apostoli Magyar Királyság
Kormányzó