Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 31., csütörtök

9.035 - Dr. Bene Gábor S. : Akik ott voltak vasárnap Verőcén, egyszerüen megértik a sorok közötti üzenetet!

Dr. Bene Gábor S > Létezik-e morális legitimizációja a 2/3-nak?

Napok óta megy a viaskodás, illetve bozótharc a pártpolitika színpadán. Nyilatkozatok és kritikák hangzanak el a képviselőktől, s a médiaszemélyiségek részéről - feledve az elmúlt nyolc évben történteket -, megint úgy tesznek mintha...

A szocialisták szinte teljesen elfeledték, hogy éppen ők vitték az országot kátyúba, az LMP pedig úgy tesz, mintha nem is lenne semmi köze a liberális elődpárthoz, az szabadnak csúfolt demokrácia-tolvajokhoz! Bátran kritizálnak mindenkit, s a szavaik szerint nincs is más "tisztességes ember" ebben a hazában rajtuk kívül! Én azonban nem tudok felejteni, s eszembe jut az is, miként is szerezte meg a hatalmat a jelenlegi pártszövetség? Szerintem kifejezetten kóka és gyurcsány csapatának pénz és hatalom éhsége juttatta hatalomra a Fidesz-KDNP szövetséget, s nem a saját választási programja.

A választásokon 8 millió körüli honpolgárunk szavazhatott volna arról, hogy mire költsék el közösen a befolyt adót. Annak a 3 millió dolgos, sőt értékalkotó honfitársunk adóit, akik még nem estek ki a munka világából! No de ki tud arról, hogy milyen arányban vett részt a szavazáson a közel 1 millió funkcionális analfabéta, akik már évek óta nem tudnak munkához, csak "jövedelemhez" jutni? A választásokon egyébként nem vett részt 8 millió polgár, csupán ennek kb. a fele. De vajon mennyi köztük az önálló gondolkodásra és elemzésre képes személyiség?

Tovább > Érkezett egyéb írások