Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 29., kedd

9.012 - Mátyás Attila, az Etikai Bizottság elnöke: Mindenkit, aki velük szembe mer szállni, megpróbálnak tönkretenni vagy likvidálni.

From: MVSZ Sajtószolgálat

Date: 2011. március 29.
Subject: További MVSZ-tisztségviselők megszólalása
To: Kutasi József

A Magyarok Világszövetsége Elnökségének több tagja utólag csatlakozott a Patrubány Miklós védelmében írt Nyilatkozathoz, mert a hétvégén nem voltak elérhetőek:

 

Ladó László, a Kárpát-medencén Kívüli Régió elnöke Ausztrália

 

Dr. Léh Tibor, a Kárpát-medencén Kívüli Régió alelnöke: Franciaország

 

Kedves Miklós, A hétvégén nem voltam elérhető, csak ma reggel vettem tudomást a szennyes rágalmakról, én is erélyesen csatlakozom a többi elnökségi taghoz, akik kifejezték mélységes felháborodásukat. Tudomásom szerint neked nincs "palotád", de ha lenne, azt bőven megérdemelnéd, mert 11 évi ingyenes munka után ez járna neked. Ami a román hivatalokat illeti, ez már egy hazaárulással egyenlő vád, mely égbekiáltóan felháborító. Szerintem újra kéne írnod egy cikket a Honlevélben, amiben elejétől kezdve el kellene magyarázni az összes mocskosságot, ami ellened történt, és főleg azt, hogy 2000-ben igazságtalanul rágalmaztak és az összes bizonyítékot újra nyilvánosságra kellene hozni. Szeretettel: Tibor

 

Bogyay Elemér, az MVSZ Elnökségének tagja Kanada


Mátyás Attila, az Etikai Bizottság elnöke:

Kedves Miklós, ez a megjelent rágalom, véleményem szerint, szándékában nem új keletű. Gondolom, ugyanazok a háttérerők irányítják, amelyek eddig is minden lehetséges módon azon ügyködtek, hogy szervezetünket hiteltelenítsék és megbuktassák. ezek ezután sem fognak szünetelni.

Amíg az elnöki tisztséget betöltöd, és amíg az MVSZ a mostani irányvonalat tartja, addig mindig ellenszélben kell hajóznunk. Hiszen a mi célkitűzéseink, népünk és nemzetünk felemelkedését, megerősödését és identitásának megőrzését szolgálják, nem pedig annak lezüllesztését, eladósítását és modern rabszolgaságba döntését.

A mai világ sötét urainak csak az a "jó vezető", aki engedi, sőt segíti nemzetének tönkretételét. Mindenkit, aki velük szembe mer szállni, megpróbálnak tönkretenni vagy likvidálni.
Ennek tudatában világosan kell látni, hogy mindig fognak olyanokat találni, akik judás-pénzért készek nem csak rágalmakat terjeszteni, hanem saját testvéreiket is eladni.
A cáfolatot természetesen meg kell jelentetni és a honlap működtetőktől is megkövetelni, de nem szabad lelki traumát csinálni az ügyből, hisz pont ez a céljuk, hogy lelkileg, idegileg kikészítsenek. A jó öreg közmondás így fogalmaz: "a kutya ugat, s a karaván halad", sőt még azt is mondja "szamárbőgés nem hallszik a mennyországba".

Testvéri szeretettel, Mátyás Attila, EB elnök

Radványi Viola, az MVSZ Etikai Bizottságának tagja Felvidék

 

Dr. Hinora Sándor Magyarország, az MVSZ Tarna-menti Szervezetének tiszteletbeli elnöke

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat
7187/110329