Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 31., csütörtök

9.033 - vitéz Siklósi András, a Turul Szövetség elnöke, Szeged > Patrubány Miklós Úrnak, az MVSZ elnökének

From: MVSZ Sajtószolgálat

Date: 2011. március 31.
Subject: Szolidaritási nyilatkozat
To: Kutasi József


Patrubány Miklós Úrnak, az MVSZ elnökének

 

Kedves Miklós!

 

Olvastam a felvidéki lapban ellened írt rágalmazó förmedvényt. Sajnos nem az első (s valószínűleg nem is az utolsó) a sorban. Nyilván vannak bizonyos körök, melyeknek nem tetszik, hogy elnökséged alatt gyökeresen megújult az MVSZ, s talán minden korábbinál sikeresebb munkát végez az összmagyarság érdekében. Ráadásul úgy, hogy semmilyen költségvetési támogatást sem kap (holott ez föltétlenül megilletné, bármilyen színezetű kormány uralkodik éppen rajtunk!), csupán a vezetőség és a tagság áldozataiból tartja fenn magát. Igazán büszkék lehettek az elmúlt 11 év nagyszerű eredményeire!

A magunk részéről azt kívánom, hogy megalkuvás nélkül, töretlen hittel és elszántsággal járjatok tovább a megkezdett úton, mert ez a leghatékonyabb ellenszere a bárhonnan érkező mocskolódásoknak. A magyarság jelenlegi, igen súlyos helyzetében ezután is óriási szükség lesz az MVSZ-re. A legnagyobb civil szervezetnek gyakran olyan feladatokat is el kell látnia, amik egyébként a hivatalos politika kötelességei közé tartoznak, ám ezek megoldását (sőt fölvetését) évtizedek óta rendre elmulasztja.

Föl a fejjel tehát, nincs semmi okotok az elkeseredésre. A jövőben is tegyetek meg mindent a nemzet feltámadásáért, az egyetemes magyarság jogainak és szükségleteinek érvényesítéséért. Éljen az MVSZ, örökké éljen a haza!

 

Honfitársi szeretettel és teljes együttérzéssel: vitéz Siklósi András, a Turul Szövetség elnöke, Szeged

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7191/110331