Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 27., vasárnap

8.992 - Katona Ferenc: Koalíciós esélyek > Ma ez a válaszlevlél ment a fidesz.hu-ra

Koalíciós esélyek
Ma ez a válaszlevlél ment a fidesz.hu-ra

    
Hölgyeim és uraim!

    Ezek itt lent nagyszerű célok. Akkor pedig mi az ördögnek futtatják, az MSZP- t és azt LMP- t? Szemmel láthatón kétpártrendszerre játsszanak egy fanatikus ellenzékkel. Nem lenne jobb az osztrák példát követni? Mennyivel lett rosszabb Ausztriának amikor demokratikus úton kormányra segítette a Szabadságpártot. Az egyetlen ország az unióban, ahol nincsenek válság gondok. Ráadásul - szinte szégyellem magam - magyar családok tízezreinek adnak kenyeret. Persze munkán keresztül.

    Önök nem folytatnak nemzeti politikát: ellenkező esetben arra játszanának, hogy 14-ben a JOBBIK-al alakítsanak kormányt. Sajnos úgy tűnik, hogy a pártérdek megint fontosabb az emberek érdekeinél. Meggyőződésem, hogy ezért egyszer - talán nem is túl sokára - kemény büntetés jár Önöknek. Ha nem csinálják meg az egymillió munkahely arányos részét, ha tovább csökkentik az életszínvonalat (Önök szerint megszorítások nélkül), ha nem változik meg a cigány-magyar születési arány, ha egyetlen munkaképes ember sem élhet segélyből, amit eskűtétel mellett a nemzetnek előre vetítettek, kapnak majd 51%-ot a 49%-os MSZ-LMP szövetséggel szemben. Attól kezdve aztán el lehet felejteni minden ígéretet, A következő ciklusban - ha megérik - jön a teljes bukta. A nép pedig sanyaroghat, s átveheti az amerikai átlagember színvonalát, azaz pulyka csapat lesz belőle. E közben Hazánk Izrael gyarmatává válik. A magyar elfogy innen, aztán el is tűnik. Ezt akarja Tel Aviv, Brüsszel és Washington. Önök pedig sajnos asszisztálnak hozzá, ha így folytatják! Egy megoldás volna: a keleti blokkba állás, de ahhoz Önök kis fiúk, hogy meg tudnák csinálni.
fidesz.hu hírlevél Március 26.

"Az embereknek fontos, hogy mi lesz Magyarország jövője

Az alkotmány tervezett szövegében nem szerepel az életfog ytig tartó szabadságvesztés, a válaszadóknak viszont több mint 90 százaléka támogatja ezt - közölte Orbán Viktor szombaton.

Meg kell állítani a nyugati magyarság asszimilációját

Fellegi: Erősíteni kell az EU szavahihetőségét

Több figyelmet kell szentelni a gyakorlati problémáknak

Réthelyi: A társadalom alapegysége a család

A történelmi esély történelmi felelősséggel jár"

Katona Ferenc