Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 26., szombat

8.974 - Megvédjük Horn Gyulát - írja Facebook oldalán Gyurcsány Ferenc.

Feladó: LOUIS HORVATH
Dátum: 2011. március 26. 17:28
Tárgy: .: mediatica.ro :. - „A Fidesznek meg kell szabadulnia Wittner Máriától”
Címzett: Kutasi József

GYŐZELEM és DICSŐSÉG  WITTNER MÁRIÁNAK, aki képviseli az 56-os Szabadságharcosok véleményét!
Legközelebb mi is szavazni fogunk.....
Rettegjenek az átkozott Gyurcsány árulok, akik csődbe hozták hazánkat!
WITTNER  NÉV ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG A TÖRTÉNELMÜNKBEN!

http://www.mediatica.ro/hirek/magyar/51276/a-fidesznek-meg-kell-szabadulnia-wittner-mariatol.html

Megvédjük Horn Gyulát - írja Facebook oldalán Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány-a-Fidesznek-meg-kell-szabadulnia-Wittner-Máriától

A korábbi miniszterelnök Wittner Mária, fideszes képviselő csütörtöki, parlamenti felszólalására reagált. Wittner Mária egyebek mellett azt mondta: Horn Gyula "három éve ott vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni". Gyurcsány szerint a Fidesz szégyellheti magát a történtek miatt, és meg kell szabadulniuk Wittner Máriától.

Kisebb vita alakult ki a parlament plenáris ülésén Horn Gyula egykori szocialista kormányfő szerepéről a jobbikos Novák Előd és a fideszes Wittner Mária között csütörtökön. Novák Előd azt mondta: a '90-es években Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint most a Fidesz, mert önmaguk kétharmados többségét korlátozva beemelték a négyötödös szabályt az alkotmány előkészítésébe. Wittner Mária ezzel szemben azt mondta: ugyanez a többség négy évvel később ki is vette ezt a passzust a szabályok közül. Wittner egyebek mellett közölte: "Horn Gyula hóhér volt" és "három éve ott vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni".


Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök Facebook oldalán reagált a fideszes politikus szavaira. Mint írja, Wittner Mária hangja az embertelenség hangja, az ocsmányság hangja. Olyan hang, amelyben nem osztozhat egyetlen tisztességes ember sem. Hangsúlyozza: Horn Gyula először is ember. Beteg ember, akinek gyógyulást kívánunk. Aki a halálát kívánja, az kívül kerül az egyetemes emberiesség sáncain. Gyurcsány szerint az a parlament, amely megtűri ezt a hangot, a párt, amely befogadja az ilyen embert, az osztozik a megbocsáthatatlan bűnben.


A volt miniszerelnök szerint egy választás maradt. A Fidesz vagy megszabadul Wittner Máriától, vagy őket is azonosítják ezzel a hanggal itthon és szerte a világban. Mint írja, a párt szégyellje magát képviselőjével együtt.


Hírszerző | FH