Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 29., kedd

9.011 - Mihályi Molnár László, a Felvidéki Országos Tanács alelnöke, az MVSZ Elnökségének póttagja > Miért nem kell Patrubány a hatalomnak?!

From: MVSZ Sajtószolgálat
Date: 2011. március 29.
Subject: Szabadrúgás: Miért nem kell Patrubány a hatalomnak?!
To:Kutasi József

Miért nem kell Patrubány a hatalomnak?!

...és miért lett támadások célpontja a Magyarok Világszövetsége...


Patrubány Miklós előtt Csoóri Sándor volt a Magyarok Világszövetségének elnöke. 2000-ben az új elnököt mindjárt megválasztása után rengeteg rágalom érte, például olyan, hogy a román titkosszolgálat tagja, besúgó, szabotőr satöbbi, pedig csak arról volt szó, hogy a MVSZ-ből valakik (sajnos tudom, kik) egy madzagon rángatható, fejbólintó szervezetet akartak csinálni, hogy bármikor elővehessék valaminek a támogatására vagy ellenzésére, mint annak idején a Hazafias Népfrontos és hasonló pártállami gittegyleteket és a Világszövetséget is... 


Ám a "felülről kiküldött elnökjelölt" láttán a székelyek  összefogtak, mert látták, hogy mi készül megint a magyar nemzet megrontására, és a maguk soraiból választották meg Patrubányt. Ennél jobban az akkor uralkodó pártot és vezetőit nagyobb sérelem nem is érhette volna, és ugyanúgy kezdtek viselkedni, mint elődeik, a bolsevik pribékek. Ezért jött a rágalmazás (ami azóta is tart), ügynökök beépítése a Világszövetségbe, illetve belső emberek megzsarolása vagy megvásárlása (K.K.,  G.GY stb.). És parlamenti döntéssel, a Fidesz javaslatára és többségben megvonták a MVSZ költségvetési támogatását. 11 év óta egy fillér magyar állami támogatást sem kapott a Magyarok Világszövetsége,  de a békéscsabai szlovák szervezet milliókat, amiből azok például tavaly azért utaztak Versailles-ba június 4-én, hogy hálát adjanak ezért a bűntényért!!! (ott voltam, láttam a "hálás szlovák nép" koszorúját).


Sokan visszasírják a MVSZ  állítólagos "fénykorát" 2000 előtt, amikor évente több százmilliót herdáltak el reprezentációra, dőzsölésre, drága szállodai szobákra, repülőjegyekre, fogadásokra, baráti társaságuk fércműveinek drága honoráriummal felbokrétázott kiadására,  és akkor Csoóri Sándor volt az elnök,  "körülvéve a léhűtőktől..."  Sajnos, akárkik is voltak ott, ha később a szövetség ellen támadtak, akkor magukat gyalázták meg, bármit is tettek annak előtte, de lehet az is, hogy csak  balekként elhitték azt, amit a titokminiszter vagy valami hasonló ápolásra szoruló egyén hamisított Patrubány állítólagos múltjáról.


Bevallom őszintén, kezdetben engem is megtévesztettek a hitelesnek tűnő pletykák, ami annak is köszönhető, hogy nem voltam a "kondér" közelében, és engem nem is kívántak bevonni a Világszövetség munkájába, mert tudhatták, hogy  undorodom az alibizmustól, a látszattevékenységtől és a közpénzek elherdálásától, s ha ilyet látok, nem hallgatom el. Nem is hívtak meg, bár a Csemadok, a Pedagógusszövetség elnökségében is ott voltam, az Együttélés alelnökeként és prágai frakcióvezetőjeként talán legalább megkérdezhették volna, hogy miben segíthetek. Volt ott viszont ingyenélő, pénzherdáló, fejbólintó elegendő... Sajnos. Én akkor csatlakoztam, amikor látnom kellett, hogy egy aljas rágalomhadjárat folyik a Világszövetség ellen, amelyekről nekem is bizonyos, ám ellenkező adataim voltak, és akik Patrubányt rágalmazták, azokról egyszerre csak kiderül, hogy bizony ők szerepelnek az ügynöklistán, és nem Patrubány.


És azt is láttam, hogy a MVSZ pénz nélkül is egy olyan tevékenységet végez a nemzet szolgálatában, ami a legfontosabbak közé tartozik, de sem a pártok, sem más szervezetek nem mertek vállalni, olyan dolgok, amilyenekre én is feltettem az életemet (Trianon újraértékelése és nemzetközi rehabilitálása, magyar állampolgárság visszaadása, magyar őstörténet, rokonnépeink Belső-Ázsiában, az államadósság elemzése, Szent Korona tan, nemzetegyesítés, a benesi dekrétumok elítélése, a szabadkőműves nemzetvesztők leleplezése stb.).  Legutóbb pedig talán az a bűnünk, hogy a MVSZ kiáll a Szent Korona tanát követő magyar történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállítása mellett (Magyarságtudományi Füzetek 10. kötet),  ezért jöttek  a felbérelt provokátorok és ügynökök által indított újabb rágalmazó támadások...

 

Amit most az alábbiakban közzéteszünk, az viszont nem hamisítvány, hanem Rákosi Mátyás jóságának dicshimnusza az előző elnök tollából. Ezek után, ennek fényében  tegyék mérlegre a 2000 előtti és utáni Világszövetség vezetését, ha már az előélet vizsgálata ennyire lényeges a MVSZ-ből kihullott férges gyümölcsöknek.

 

Mihályi Molnár László

a Felvidéki Országos Tanács alelnöke, az MVSZ Elnökségének póttagja


Csoóri Sándor
 

Aranyos madaram

 

Aranyos madaram,

sárgatollú madár,

Merre szálltál eddig?

régen láttalak már.

 

Régen jártál erre,

Régen énekeltél,

Sugaras nyarunkról

még nem is meséltél.

 

Tavasz óta fekszem

Álnok betegségben

És te még csak meg se

 Látogattál engem.

 

Gyönyörű madárkám.

Gyere szállj a fámra,

Levélejtő fámról

Szobám ablakába.

 

Bíztató éneket

Dalolj onnan nékem:

Feledjem a bajom,

 Feledjem egészen!

 

És hogyha útra kelsz

Csillaggyúlás előtt

Budapestre repülj,-

Ne is tarts pihenőt!

 

Rákosi elvtársnak

szállj az ablakába,

S illendően, szépen

kocogtass be nála.

 

Mondd meg neki, mondd meg,-

 de ne panaszlóan -

hogy betegen fekszem,

azért nem hall rólam.

 

Mondd meg neki, mondd meg,

Így, ahogy üzenem:

hogyha felépülök,

 tüstént fölkeresem.

 

 

És a színe előtt

teszek hitet rája:

Én leszek a leghűbb

Ifjú katonája.

 1953.


Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7186/110329