Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 27., vasárnap

8.989 - Mihályi Molnár László, az MVSZ Felvidéki Országos Tanácsának alelnöke: Patrubány Miklósnak nincs palotája és nem csomagol!

From: MVSZ Sajtószolgálat

Date: 2011. március 27.
Subject: Patrubány Miklósnak nincs palotája és nem csomagol!
To: Kutasi József


A felvidék.ma hírportálnak Mihályi Molnár László, az MVSZ Felvidéki Országos Tanácsának alelnöke a következő nyílt levelet küldte:

Tisztelt SZERKESZTŐK !


A mai napon egy aljas, alantas, hamis hír (illetve rágalom) jelent meg a felvidék.ma oldalán, amely sérti mind Patrubány Miklós becsületét, mind a Magyarok Világszövetsége tisztességét,  és áldozatkész választmányi  tagjaiban is komoly kételyeket ébreszt a felvidék.ma hitele iránt.
Patrubány Miklósnak nincs palotája és nem csomagol!

S mivel 11 éve nincs költségvetési támogatása (nem a MVSZ ill. Patrubány Miklós miatt, hanem a rágalmaknak hitelt adó Fidesz  meggondolatlan és felelőtlen politikai homálya okából!), abból nem is lehet semmit elsikkasztani!  A MVSZ-nek van ugyan tartozása, a támogatások  parlamenti elsikkasztása miatt,  de minden megszorítás ellenére megvalósult  többek között 2004-ben  a népszavazás, ami nélkül ma még mindig a státusztörvény foldozgatásánál tartanánk és nem lenne kettős állampolgárság, 2008-ban a Világtalálkozó (ezer küldöttel, szakmai konferenciákkal több mint kétszáz szakemberrel) , megjelent a Magyarságtudományi tanulmányok könyv több kiadásban és angolul is, és folyamatosan jelenik meg a Magyarságtudományi Füzetek sorozat, immár 11. kötete, többet újra kell nyomni a nagy érdeklődés miatt, és ezek bizony nem a meghamisított magyar történelemszemléletet másolják tovább, hanem teret adnak az elhallgatott és a legújabb kutatások eredményeinek is.


Mint a Magyarok Világszövetsége felvidéki alelnöke tiltakoznom kell az MVSZ-el kapcsolatos álhírek megjelentetése ellen, bár szólásszabadság van, de ez ne jelentse azt, hogy a hazugságok is teret kapjanak. A hír megjelentetése a magyarság egységét képviselő szövetségünk elleni hitelrontásnak minősül, ami csak olyanok érdeke lehet, akik a nemzetközi pénzügyi lobbival szövetkezve a magyar nemzet egységének rombálásában érdekeltek.
A MVSZ rövidesen egy teljes közleménnyel fog reagálni a rágalmakra.

Szebb jövőt adjon az Isten minden magyarnak!


MIHÁLYI MOLNÁR LÁSZLÓ
SZEPSI - FELVIDÉK


Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

 7179/110327