Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 28., hétfő

8.996 - Szőnyi Bartalos Mária: MEGSZÓLALOK PATRUBÁNY MIKLÓS MIATT

From: MVSZ Sajtószolgálat

Date: 2011. március 28.
Subject: MEGSZÓLALOK PATRUBÁNY MIKLÓS MIATT
To: Kutasi József


Sajtószolgálatunk közzéteszi Szőnyi Bartalos Mária költő állásfoglalását.


Úgy látszik, hogy az energikus, gondolkodó, és szenvedélyesen az összmagyarságért tettre kész embert Magyarországon,  a Magyarok Világszövetsége elnöki státuszában már több, mint egy évtizede nem szívesen látja, csak sanda szemmel nézi a magyarországi politikai „tribün”. Belekötnek Patrubány Miklósba minden területen.

Mi lehet ennek az oka ? – kérdezem önöket „odafönti urak”!


Mivel már korábban is feltettem e kérdést, de választ nem kaptam, így elfilozofálgatok magamban, mert a „nemválasz” is egyfajta válasz számomra. Felmerül bennem a további kérdés: Ki lehetne Patrubány Miklóson kívül a legjobb partnere Orbán Viktornak az összmagyarság összetartására, összefogására? Persze, ha igazán ezt akarja Orbán Viktor és nem csak szólamokat puffantgat az összefogásról. Vagy netán Orbán Viktor – Magyarország Miniszterelnöke – hajlana is az összefogásra Patrubány Miklóssal – a Magyarok Világszövetsége elnökével - az összmagyarság érdekében, csakhogy a külföldi „nagyurak” ebbe is beleszólnak, mert nekik aztán tényleg nem érdekük, hogy a magyarság összefogjon, ugyanis félnek egy összetartó, erős nemzettől. Értem őket. Csakhogy az ő érdekük, nem a mi magyar érdekünk ebben az esetben sem. Nekünk, magyaroknak, a magyarságnak első a mi érdekünk!


Amennyiben Orbán Viktor is így gondolja, akkor összefog Patrubány Miklóssal és erkölcsi, illetve anyagi támogatásáról biztosítja a Magyarok Világszövetsége elnökének munkáját. Amennyiben a külföld „politikai parancsára” nem gondolhatja így Orbán Viktor, és nem foghat össze Patrubány Miklóssal, akkor lehet, hogy csak én csalódok a jelenlegi miniszterelnökben; és lehet, hogy csak én fogom sajnálni őt azért, hogy külföldi „politikai parancsra” kényszerül „megszívatni” az összmagyarságot Patrubány Miklós személyén keresztül.


Szeretném remélni, hogy tévedek, de e reményhez is Orbán Viktor cáfolata kell.

 

Komárom-Szőny, 2011. március 28.

 

Szőnyi Bartalos Mária

Magyarország

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7183/110328