Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 21., csütörtök

15.033 - RPozitív Híreső > "Itt az Ön szíve jelez. Azonnal hívja a 104-es számot!"

Feladó: RPozitív Híreső
Dátum: 2012. június 19. 20:38
Tárgy: Meseterápia,Magyar légiirányítás Koszovóban,Szentjánosbogár fénye,Termálvizes fűtés,Szívinfarktus jelző,Térlátás,Párhuzamos világban a neutronok
Címzett: Kutasi József Antal


Meseterápiával gyógyulnak a felnőttek

A meseterápia nem csak gyermekeknél, de felnőtteknél is csodákra képes; testet, lelket egyaránt gyógyít.
bővebben>>>

Magyarország irányíthatja a koszovói légiforgalmat

Az Észak-Atlanti Tanács felkérésére Magyarország nyitja meg jövő tavasztól a Koszovó feletti magaslégteret (9600 méter felett) és irányítja az ottani légi forgalmat - ismertették az érintett tárcák kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
bővebben>>>

Az egyoldalú táplálkozás hátulütői

Kedves Olvasó! Egy rövid felmérésre szeretnélek meghívni, melynek tárgya összefügg a címmel, de ennél többet elöljáróban nem mondhatok. A feladatod az lenne: sorolj fel tíz olyan meleg ételt, melyet havonta egyszer biztosan ebédelsz! Erre adok pár percet, aztán mehet tovább a cikkolvasás.
bővebben>>>

Mit is takar pontosan a generál kivitelezés fogalma?

Egy generálkivitelező cég leveszi az Ön válláról az építkezés terheit a tervezéstől kezdve az utolsó fázisig, vagyis a kéménysapka felhelyezéséig!
bővebben>>>

Akiknek újabb százezrekkel növelné a fizetését a kormány

Tovább növekedhet jövőre a szakadék az átlag alatti, illetve az átlag fölötti jövedelműek között. Megszűnne a bruttó havi 202 ezer forint fölötti jövedelemrészre vonatkozó 1,27-szeres adóalap-kiegészítés - derül ki a jövő évi költségvetési törvényjavaslatból.
bővebben>>>

A szentjánosbogarak fényével világítunk majd otthon?

Mi a közös a szentjánosbogarakban, a nanorudakban és a karácsonyi izzókban? Ma még nem túl sok, de egy nap elképzelhető, hogy a felsoroltak összeházasításával olyan izzósort vásárolhatunk, ami elektromos áram nélkül ragyogja be az ünnepet.
bővebben>>>

"Itt az Ön szíve jelez. Azonnal hívja a 104-es számot!"

A klinikai vizsgálatokban kiválóan teljesített az a parányi műszer, amely szívbetegek esetében azonnal jelzi akár egy lehetséges szívinfarktus bekövetkezését is.
bővebben>>>

Termálvizes fűtés a fővárosi állatkertben

Három fővárosi cég, illetve intézmény együttműködésével valósult meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben az az új fűtési rendszer, amely geotermikus (termál) energia hasznosításával jelentősen csökkenti a környezet terhelését, egyúttal közpénzt takarít meg.
bővebben>>>

Életelixír: D-vitamin és kálcium

A dohányzásról való leszokás után e készítmények szedése csökkenti legnagyobb mértékben a halálozási kockázatot - állítják dán kutatók.
bővebben>>>

Nem kapjuk, tanuljuk: magyar felfedezés a térlátásról

Nem adott az agyban a térlátás képessége, az a születés után fejlődik ki, amikor az újszülöttek folyamatosan megtanulják érzékelni környezetük mélységeit.
bővebben>>>

Dugódíjak és -tervek Európában

A Budapesten tervezett dugódíjjal kapcsolatban az MTI összeállítást készített arról, hogy az európai nagyvárosokban hogyan oldják meg a forgalom és a környezetszennyezés csökkentését. Elsőként a londoni példa alapján, hiszen ez a város úttörő szerepet játszott a nagyvárosi behajtási díj meghonosításában.
bővebben>>>

Egy párhuzamos világba szöknek a neutronok?

Fizikusok tükörrészecskék létezését feltételezik, megmagyarázandó a kísérleti megfigyelésekben mutatkozó rejtélyes neutron veszteséget. A tüköranyag létét már több tudományos összefüggés is felveti egy ideje, ideértve a sötét anyag utáni kutatásokat.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.