Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 24., vasárnap

15.067 - Péteri Attila Árpád: Állampolgári válasz, vélemény > Amerikai kongresszusi képviselők levele Orbán Viktorhoz

FORRÁS: FACEBOOK!

Péteri Attila Árpád

7 órája · 

·         USA képviselők levele Orbán Viktorhoz!
Amerikai kongresszusi képviselők levele Orbán Viktorhoz
• MTI 2012-06-22 13:37

http://www.metropol.hu/nagyvilag/cikk/903893

Levélben fordult az Egyesült Államok kongresszusának ötven tagja Orbán Viktor miniszterelnökhöz, létfontosságúnak nevezve, hogy a magyar vezetők szót emeljenek az antiszemitizmussal és a fanatizmus minden formájával szemben.

Állampolgári válasz, vélemény

A levelező kedvű amerikai kongresszusi képviselőknek üzenjük -akik legtöbbje azt sem tudja merre van Magyarország- ne dőljenek be a felbujtóiknak! Hazánk, a világ egyik legtoleránsabb országa volt és maradt, immáron több, mint 1100 éve(!!!) A rémhírterjesztő vaklármakeltők vádaskodásainak semmi alapja NINCS!!! Mi, a hunok leszármazottai -minden ellenkező híreszteléssel szemben- hagyománytisztelő, kiemelkedő történelmi múlttal és páratlan kultúrával rendelkezünk. Az élet egészét átfogón. A tudomány, a művészet, a sport, stb-stb. -hosszan sorolhatnám- terén. Jóhiszeműségünket kihasználva, a nemtelen eszközöket sem mellőzők, ellenünk alkalmazók -különösen a II. VH után- megveszekedett gyűlölettől áthatva, folyamatosan igyekeznek a korábban hozzánk érkezettek és az őslakosság között békétlenséget, viszályt szítani. Teszik mindezt olyannyira gátlástalanul, hogy minden jóérzésű ember zsebében kinyílik a bicska!
Ne higgyenek hát semmiféle lejárató kampánynak, mondvacsinált felhördülésnek, hisztériakeltésnek, ami ellenünk irányul! Ismerjék meg történelmi múltunkat, annak erényeivel, hibáival együtt s azt követően vonjanak le következtetéseket. Ha nem ezt teszik, önmagukat járatják le és helyezik személyiségüket -az ehhez hasonló elsietett lépéseik miatt- olyan nexusba, amelyből nagyon nehezen tudnak emelt fővel kijönni.
Gondolkodjanak el szavaimon! Melyről már nem először kaptak tájékoztatást, másoktól is
 
-hosszú idő óta- de úgy látszik, vagy nem olvasták el azokat, vagy nem vették komolyan.
 
Persze jól tudjuk, hogy az Önök nagyhatalmi pozíciójuknál fogva, egészen más észjárással rendelkeznek, mint a kisebb országok lakói -ide értve magunkat is- de jó lenne, ha belátnák, egy nemzet nagyságát nem a területének mérete és a hadseregének ereje, ill. állampolgárainak számaránya adja meg, hanem azok kreativitása, szellemi képességei! E téren pedig mi magyarok, élenjárók vagyunk.
 
Ha a jövőben a jelenlegi levelük megírását szorgalmazók újra felkeresik Önöket, hasonló témában, küldjék vissza a címükre azzal a felszólítással, hogy nézzenek tükörbe, mielőtt -nem kevesen közülük- a saját szülőhazájuk elleni áskálódással foglalkoznának.
Ismerjék meg ők is a történelmi események valódi mozgatórugóit szabályzók lelkivilágát, a sajátjukéval együtt. Mindenki először a maga háza előtt söpörjön, akkor hamarabb jutunk el a világ gondjainak a realitások figyelembevételével való megoldásához.
Hasznos ismeretbővülést kívánva, maradok földlakói üdvözlettel, a Kárpát medence közvetlen közeléből, Európa szívéből, Magyarországról:

/Péteri Attila Árpád/
MJB elnökségi tag
Budapest