Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 23., szombat

15.057 - PROF. DR. DÁVID TAMÁS ÉS PATRUBÁNY MIKLÓS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA MVSZ 2012. június 15.

Feladó: HUNGÁRIA TELEVÍZIÓ
Dátum: 2012. június 16. 13:02
Tárgy: Hungariatv video
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Hungária TV videó!

PROF. DR. DÁVID TAMÁS ÉS PATRUBÁNY MIKLÓS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA
MVSZ 2012. június 15.
hungariatv.hu

Harcban a halállal - A túlélők forradalma

A korábbi 30-35 ezerről, friss KSH-adatok szerint 86 ezerre nőtt évente az új rákos megbetegedések száma Magyarországon - mondta mai sajtótájékoztatóján Dávid Tamás orvosprofesszor a Magyarok Világszövetsége székházában. Ezzel az elképesztő arányszámmal hazánk évtizedek óta a rákos megbetegedések "élén áll" - mondta a neves rák-kutató.

Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke ijesztőnek nevezte a gyilkos kór arányait Magyarországon, és kifejtette, hogy ennek ismeretében a Magyarok Világszövetségének is rá kell irányítania figyelmét a magyarság népjóléti és egészségügyi kérdéseire.

A rákos megbetegedések gyógyítása terén 61%-os túlélési arányt elkönyvelő orvosprofesszor és a Magyarok Világszövetsége összefogásától azt remélik, hogy az egészségtudatos, a megelőzésre épülő életmódra való felhívás eljut a magyar nép széles tömegeihez, az utolsó kis faluig. Ennek érdekében 2012. június 16-tól kezdve a világhálón élő adásban közvetítik Dávid Tamás professzor előadásait, amelyeket kéthetente szombatonként tart a Magyarok Világszövetsége budapesti székházában. A budapestiek a háromórás előadásokat ingyenesen látogathatják. A vidéken vagy a világ bármely pontján élő magyarok a világhálón követhetik Dávid professzor és tudós orvostársainak előadásait.

Az első élő közvetítésre holnap, 2012. június 16. 10-13 óra között (budapesti idő) kerül sor, amelyet ide kattintva lehet követni: a videokonferencia-terem neve: CoD Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer. Belépéskor ki-ki írja be a saját nevét és települése nevét, belépési kódként pedig üsse be a következő jelszót: CoD-MVSZ (Kérjük, figyeljenek arra, hogy a jelszót a kis "o" kivételével nagybetűkkel kell írni!

Dávid Tamás professzor kezdeményezte, hogy a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében legyen újból In vivo orvoskonferencia, amelynek kiutakat kell keresnie a magyarságot sújtó népbetegségekből. A rák elhatalmasodása ellen indított össztüzet a túlélők forradalmának nevezte.

Kőszegi M. László
www.hungariatv.hu
+36703954644