Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 25., hétfő

15.079 - 34.000 évvel építették a hun - magyarok a boszniai piramist...

Feladó: Tibor Vizi

Dátum: 2012. június 25. 11:05
Tárgy: 34 000 évvel építették a hun - magyarok a boszniai piramist...
Címzett: Tibor Vizi <netvallalkozomax@gmail.com
>

34 ezer éves piramist is építettek a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették

Világszenzáció! Világszenzáció látott napvilágot a minap, ám sem a Blikk, sem a legnagyobb TV állomások nem számoltak be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbeszabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő:

A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat talált egy magyar kutató, Szakács Gábor, s már egyértelműen azonosított húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC jeleinek vonásaival.

Nemsokára talán megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő egoista érdekkörök.

Őseink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában   A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat.

Ami viszont ennél is lenyűgözőbb, az a megtalált rovásírás kora. A hivatalos "tudomány" szerint a legrégebbi ismert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás....

Te hogyan viszonyulsz ehhez a hírhez? Kivel beszéled meg? Gyereked elhiszi? Tud róla egyáltalán?

Ismét a tudós hazafiak igazsága bizonyosodott be a ténynek hazudott különféle elméletkupacok ellenében! Érthető persze, hogy a mai liberális nevelés atyjai, tanárok, professzorok, akadémikusok elhallgatják tanítványaik elől ezt a szenzációs felfedezést.Csak gondot okoznának maguknak az agyuk átprogramozásának szükségessége miatt.

   

Miénk a legrégibb ismert földi írás!   Minél többször mondogatod magadnak és másoknak, annál nagyobb az érzés!

Ha valamikor a Jóisten kegyelméből igazi nemzeti kormány kerül majd Magyarországunk élére, akkor az első feladatai egyikeként kell majd a történelemoktatást korrigálnia, hogy a műveletlen rétegek ne fitymálhassák többé le a legrégibb hagyományt és nyelvi emléket őrző országunkat. Ne a kétszáz éves multikultifellegvár, a tenyérbemászó antihumánus törtetés Mekkája, a háború- és terrorpárti USA  legyen a példa gyermekeink előtt "demokratikus és modern" berendezkedésével, sokkal inkább őseink ideológiája és remekei! Vona Gábor történész végzettségű személy, így remélem kulcskérdésként fogja kezelni a problémát. 

Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az "uráli őshaza" felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél.

Azt vízionálom, hogy a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virít majd, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára.

Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a békés, boldog magyar jövőben!   (Tor Salqvist)

  Helyesbítés:   "Sajnálom, hogy a hír pontatlanul jelent meg. A rovásjeleket én és feleségem, Friedrich Klára azonosítottuk a helyszínen és nem szláv régészek értesítették a magyarokat."   (Szakács Gábor - rovásírás szakértő, a lelet megtalálója)

http://www.rovasirasforrai.hu

További források:

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=172147

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4423&rovat=