Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 24., vasárnap

15.066 - FIDESZ > Kik támadják Magyarországot, és miért?

From: fidesz.hu [mailto:fidesz@fidesz.hu]
Sent: Sunday, June 24, 2012 2:10 AM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: fidesz.hu hirlevel, 2012. junius 23.

 

fidesz.hu hírlevél

Hírek

Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés során nem használható kettős mérce" - fogalmaz Kövér László Elie Wieselnek írt levelében.

A kormányszóvivő szerint a magyar gazdaságpolitika sikere, hogy Magyarország jövőre is megkapja a kohéziós pénzeket.

Ma leginkább a munka világát erősítő javaslatokra van szükség - mondta Rogán Antal péntek este a köztévében.

Önkormányzat

Szorgalmas munkával és összefogással újították fel az óvodát - mondta Kara Ákos a település országgyűlési képviselője az óvodaépület átadásakor.

Győr-Moson-Sopron megyében 4,5 százalékra csökkent a regisztrált álláskeresők száma - jelentette be Kara Ákos győri sajtótájékoztatóján.

Az 572 millió forintos beruházáshoz a Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt. 171 millió forint uniós támogatást nyert el.

Mondatok

Legolvasottabb cikkeink

Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés során nem használható kettős mérce" - fogalmaz Kövér László Elie Wieselnek írt levelében.

"A következő ciklusban, tehát 2014-et követően egy sokkal egyszerűbb, sokkal átláthatóbb, sokkal kevésbé bürokratikus rendszert kell majd működtetnünk. Ezen már dolgozunk" - jelentette ki Orbán Viktor.

Csaknem nyolc hónapnyi egyeztetés után úgy tűnik, hogy lényegében elhárultak az akadályok, és meg lehet kezdeni a tárgyalásokat a Nemzetközi Valutalappal - mondta csütörtökön az m1 Az Este című műsorában Varga Mihály.

Ma leginkább a munka világát erősítő javaslatokra van szükség - mondta Rogán Antal péntek este a köztévében.

Várható események

Kik támadják Magyarországot, és miért?
Helszin: Belvárosi Polgári Szalon (1056 Budapest, Cukor u. 5.)
Időpont: 18:00

Nagyszabású könyvbemutató június 25-én, hétfőn 18 órától a Belvárosi Polgári Szalonban! Frissen megjelent aktuális politikai kötetét mutatja be a nagyközönségnek a szerzőhármas: Tóth Gy. László, Lentner Csaba és Zárug Péter Farkas. A két politológus és a közgazdász professzor szerzőtársuk annak járt utána, hogy miként keveredett a második Orbán-kabinet és személyesen a miniszterelnök is mindazon hazai, de leginkább európai és nemzetközi támadások középpontjába, amely a kormányt 2012 tavaszára utolérte. Az ünnepi könyvhéten a kötet már a megjelenés hetén megdöntötte a Kairosz Kiadó eddigi könyvheti eladási listájának rekordját, s az országos könyvhálózatokban is egyre népszerűbb a kötet. 2012. június 25-én, hétfőn a könyvbemutató mellett a közönségnek alkalma lesz kérdezni is a szerzőket munkájukról közönségtalálkozó keretében. A helyszínen természetesen lehetőség nyílik a könyv megvásárlására és dedikálásra is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Sipos Jenő ezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtófőnök-helyettese a Belvárosi Polgári Szalonban
Helszin: Belvárosi Polgári Szalon (Budapest, V. kerület, Cukor utca 5.)
Időpont: 18:00

A Belvárosi Fidesz Nyugdíjas csoportjának vendége Sipos Jenő ezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal főosztályvezető-helyettese, sajtófőnök-helyettes. időpont: 2012. június 26., kedd 18:00 helyszín: Belvárosi Polgári Szalon (Budapest, V. kerület, Cukor utca 5.) (http://bpsz.blog.hu)