Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 23., szombat

15.053 - Kenessey Csaba > Tisztelt Dr. Navracsics Tibor Miniszterelnök helyettes Úr!

Feladó: Illés György
Dátum: 2012. június 23. 5:49
Tárgy: Az igazságtételről...
Címzett: Kutasi József Antal


Dr. Navracsics Tibor

Miniszterelnök helyettes úrnak

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Budapest V.  Postafiók 2

HU 1357

 

Thalwil, 2012. június 22

Tisztelt Dr. Navracsics Tibor Miniszterelnök helyettes Úr!

Ön, mint Igazságügyi miniszter, az ország igazságügyi helyzetéért felel. A FIDESZ kormányra jutása után nagy hangok hallatszottak arról, hogy felelősségre vonják a2006-os rendőri terrorcselekmények résztvevőit és irányítóit.

Ezen téren eddig csak részeredmények jutottak a nyilvánosság tudomására, a fő bűnösök, pl. Gergényi, azóta is vidáman mosolyogva járhat-kelhet az országban.

Tarthatatlan állapotra vetett fényt tegnap a Magyar Nemzet és a hírt a HIR TV is többször megismételte. Pusztai Csaba, ma rendőr alezredes, volt akkor őrnagyi rangban az a tiszt, aki 2006 okt. 23.-án verőlegényeivel a Rádió udvarára gyűjtött az utcáról békésen hazafelé tartó állampolgárokat, ezeket ott embertelen módon bántalmazták, kínozták stb. Ez a tény a Balsai Jelentésben is olvasható.

Amint a Magyar Nemzet cikkéből kitűnik a Belügyminisztérium nem hogy azonnal meneszti Pusztai Csaba alezredest, de hivatalosan is kiállnak mellette és továbbra is igényt tartanak tevékenységére.

Tisztelt Miniszterelnök helyettes Úr!

Ez nem más, mint a tényleges, a tisztességes, igazságot szerető és FIDESZ választópolgárok arculcsapása. Ön a MAZSIHISZ-től hivatalosan bocsánatot kért, az állítólagosan Schweitzer főrabbit ért szóbeli inzultusért. Nem gondolja, hogy a Pusztai esetért nem kellene-e nyilvánosság előtt bocsánatot kérnie? A magyar népnek elege van a látszólagos cselekedetekből, itt most Önnek hivatali és erkölcsi kötelessége Pusztai Csabának felelősségre vonása és a rendőri testületből való azonnali eltávolítása. Miután a főrendőrök botrányos korrupcióba keveredtek, itt lenne az ideje annak, hogy a „Pusztai Csabák”-tól is megváljon a testület,. Ha ez nem történik meg, akkor a rendőrség tekintélye még mélyebbre süllyed.

Tisztelettel felhívom figyelmét arra, hogy az előző, ide csatolt, levelemre sem kaptam választ.

Kiváló tisztelettel:

Kenessey Csaba

Magyar és svájci állampolgár

Nemzetőr ddtb.

FÚSZ újságíró

A Magyar Justitia Bizottság elnökségi tagja