Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 26., kedd

15.090 - Magyarország Kormánya > Fontos döntéseket hozott az oktatásban a kormány!

From: Magyarország Kormánya
Sent: Tuesday, June 26, 2012 5:30 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: Magyarország Kormányának hírlevele

 

Magyarország Kormányának Hírlevele

2012-06-26

Fontos döntéseket hozott az oktatásban a kormány

Szeptembertől indul a mindennapos testnevelés a közoktatásban, a kormány döntött a felsőoktatási ösztöndíjak átcsoportosításáról is, így több diák nyerhet felvételt - hangzott el a keddi kormányszóvivői tájékoztatón.

Az „anyag" legjobb ellenanyaga a közösség

Van segítség, van kivezető út a drogok útvesztőjéből – hangsúlyozta Balog Zoltán Budapesten. Az emberi erőforrások minisztere az ENSZ Kábítószer-ellenes Világnapja alkalmából adományozott kitüntetéseket és szakmai elismeréseket a kábítószer-ellenes küzdelemben tudományos, egészségügyi és szociális szakterületeken kiemelkedő munkát végző szakembereknek és szervezeteknek.

Elfogadták a kölcsönzött kulturális javak védelméről szóló törvényt

A törvény elfogadásával egyfajta jogi immunitást kapnak azok a kulturális javak, amelyek időszaki kiállításra érkeznek hazánkba – fogalmazott sajtótájékoztatóján L. Simon László kultúráért felelős államtitkár kedden.

A nap képe

AZ ENSZ 1987-es döntése alapján június 26-a a kábítószer-fogyasztás elleni küzdelem nemzetközi napja, a Kábítószer-ellenes Világnap. Ezen alkalomból Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kitüntetéseket és szakmai elismeréseket adományoz. A kábítószer-ellenes küzdelemben tudományos, egészségügyi- és szociális szakterületeken kiemelkedő munkát végző szakembereket és szervezeteket Elige Vitam-Díjban, Miniszteri Dicséretben és Miniszteri Elismerő Oklevélben részesítette a miniszter. (Fotó: Horváth Ernő)