Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 16., péntek

15.951 - Jobbik: KI VET VÉGET A SZABADRABLÁSNAK?

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sent: Friday, November 16, 2012 5:09 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: A Jobbik szavazók törzsi szinten vannak - Bajnai szerint




Hírek



Kivégzést vagy börtönt?



A Jobbik szavazók törzsi szinten vannak - Bajnai szerint

Bajnai Gordon szerint a Fidesz és a Jobbik szavazói között van mozgás, ami szerinte olyan, mint az afgán és pakisztáni határon élő törzsek bizonytalan viszonyai, nem tudni, ki melyik országban él. Bajnai minden bizonnyal sértésnek szánta ezt a Jobbik szavazói felé, de ez egyáltalán nem sikerült neki. Olvass tovább!

Újabb megszorítások jönnek

Új csomaggal tetézi a kormány az előző évek megszorításait. Bár a pénzbehajtások többsége a pénzügyi szférát érinti, a kabinet semmit nem tesz azért, hogy a sarcok adófizetőkre történő áthárítását megakadályozza – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Volner János jobbikos képviselő. Olvass tovább!
Ki vet véget a szabadrablásnak?

A Jobbik többször felhívta a figyelmet arra, hogy a pénzintézetek semmit sem fizetnek meg a rájuk kivetett ágazati különadóból, s a tranzakciós illetéknek nevezett adót is áthárítják ügyfeleikre. A napokban nyolc nagy, vezető pénzintézet ismerte be ezt részben vagy egészében, s még szövegezésüket tekintve is hasonló értesítéseket küldtek erről sokszor mit sem sejtő ügyfeleik számára.
Olvass tovább!
A hatalmas siker után folytatják a munkát Fülöp Erikék

Az október 28-ai időközi önkormányzati választást követően, jobbikos többséggel alakult meg hétfőn Tiszavasváriban a képviselő-testület.  A Jobbik bejutói Fülöp Erik polgármester mellett Cselényi Judit, Kovácsné Nagy Julianna, Mészáros Lászlóné, Sipos Ibolya, Szabó Krisztián illetve Szabó Zoltánné képviselők. Olvass tovább!

Csak egy áprilisi tréfa volt?

Miért szabotálta a Kormány a magyar nyelv napjáról szóló országgyűlési határozatban rögzített, lejárt határidejű intézkedési kötelezettségét? - tette fel a kérdést Novák Előd. Bár a Kultúráért Felelős Államtitkárság április 2-án bejelentette a www.magyarnyelvert.hu honlap elindítását, ez tán csak egy áprilisi tréfa volt, hiszen az oldal nem is elérhető, a domain felmondás alatt van, a Media Flash Kft. kezelésében. Olvass tovább!