Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 24., szombat

16.000 - Parlamenti képviselők, miniszterek, államtitkárok, hivatalvezetők, ügyészek, bírók és rendőrőrök, haladéktalanul tegyetek eleget a feljelentései kötelezettségeteknek

www.nemzetihirhalo.hu *************
Vagy az egyik, vagy a másik! 
Parlamenti képviselők, miniszterek, államtitkárok, hivatalvezetők, ügyészek, bírók és rendőrőrök, haladéktalanul tegyetek eleget a feljelentései kötelezettségeteknek, ( Be 171§-ának (2) bekezdése alapján ) 

Indoklás: 
Az elmúlt napokban, valamint a mai nap is a közmédiákban és multi táblákon megjelent, Gyurcsány és Bajnai "Együtt tették tönkre az országot"című plakát. Ami mindenképp kimeríti a Btk. több törvényi tényállását, mert ez vagy hamis vád - mert ez minden kép egy vád-, és ha valótlanul állították, akkor ez a hamis vád fogalmát meríti ki. Viszont alapos a gyanú, hogy nem hamis a vád, mivel az ország valóban tönkre van téve. Tehát ha ez a vád igaz, Gyurcsányra és a Bajnaira nézve, figyelemmel az elkövetési érték nagyságára már Gyurcsánynak és Bajnainak előzetesben kellene lennie. 
Vélhetően idáig is elmulasztották kötelezettségüket az imént felsorolt hivatalos személyek. Megállapítható , hogy ezen hirdetések folytán a fenti hivatalos személyek , minden kétséget kizáróan értesültek , Bajnai és Gyurcsány cselekvőséről , ezért felszólítunk minden hivatalos személyt az országban rendőrt, ügyészt, bírót, stb., hogy haladéktalanul tegyenek eleget a feljelentési kötelezetésüknek és vegyék őrizetbe vagy a Gyurcsányt és a Bajnait , vagy az őket hamisan vádlókat. 
Vagy az egyik, vagy a másik ! ... vagy mind kettő ?...