Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 16., péntek

15.954 - Tejfalussy András: Így játszanak ki minket a hazaáruló törvénykezők

From: András Tejfalussy [mailto:tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com]
Sent: Friday, November 16, 2012 12:34 PM
To: Kutasi József Antal
Subject: hazaarulo-tomeggyilkosokat-feljelentes-121116

 

Üzenet a Nemzeti Hírháló szerkesztőjének
(javított változat)

Név:   Tejfalussy András
E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

Iratjel: hazaarulo-tomeggyilkosokat-feljelentes-12111

Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános, közérdekű kárelhárító bejelentés, s a legfőbb ügyészségnek, mint hamisan törvénykező hazaáruló népirtókat feljelentés is.

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Így játszanak ki minket a hazaáruló törvénykezők:
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a külföldiek cégei eddig is igényük szerint vásárolhattak ingatlant, termőföldet is, a külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló 1988. évi XXIV. törvény és az arra alapozott földtörvény szerint és mivel a kormány megszavaztatta az izraeliek cégei Magyarországra liberalizáltan betelepedését 2010. dec. 8-án, és e cége tulajdonosai ideszült gyerekei magyar állampolgárként birtokolhatják a cég által megvett magyar területeket, az izraeliek tulajdonába mehet át az egész ország, függetlenül az idegenek egyéni földtulajdonlását jelenleg még tiltó moratórium lejártától vagy tovább fenntartásától és az "zsebszerződések" visszamenőleges törvénykezés tiltással legalizálásától, vagy utólag semmissé nyilvánításáról. Egyébként a kálisóval kevert konyhasóval műtrágyázással és a kálisóval ételmérgezéssel életrövidítés és szaporodásgátlás szabad prédává teszi az ezekkel kipusztított magyarok ingatlanait, nyugdíjbefizetéseit és minden egyéb vagyonát. Aljas módon, az élettanilag szükségesnél 1000%-kal, mérgezően több káliummal etetnek, és a szervezetünkben ezzel és a konyhasóhiányos táplálékkal okozott elektrolitzavarok miatti egyre több megbetegedést, vesemérgeződést, keringésromlást, szívbetegségeket, rákot, meddőséget, életrövidülést, korai halált „vízmérgezésnek”, a vírusfertőzött, vegyszeres vizet pedig egészségesnek, a teljesen tiszta ivóvizet meg mérgezőnek hazudják az akadémiai szakértő bűnözők.

Jelen észrevétel nyilvános feljelentés is a fenti hazaáruló törvénykezésekért felelős országgyűlési képviselők és az állami vezetők és ezeket bűnpártolókkal szemben. Korábban országgyűlés által felkért szakértőként is feljelentettem a fenti hazaárulókat, de természetesen az ügyészség és a bíróság vezetői is siettek kijelenteni, hogy szerintük mindezek nem bűncselekmények. A konkrét bizonyítékokat lásd melléklet alapján a honlapjainkon, és a HUN-Tv-n tartott előadásaimban..

Verőce, 2012. 11. 16.

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, korábban parlamenti szakértő
(an.: Bartha Edit, sz.sz.: 1-420415-0215, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. T/F: +36-1/250-6064, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, www.aquanet.fw.hu, www.aquanet-apla.atw.hu)