Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 26., hétfő

16.038 - Emlékszik még biztosan mindenki arra, hogy Orbánék 2008 júliusban a következőket nyilatkozták:.............

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Előrehozott választás kell mondta Orbán
2012. november 25. vasárnap hir.ma

Emlékszik még biztosan mindenki arra, hogy Orbánék 2008 júliusban a következőket nyilatkozták:

Hazánk újabb leminősítése a bizonyítéka annak, hogy a kisebbségi kormány képtelen kezelni a válságot, cselekvőképtelensége miatt Magyarország egyre nehezebb helyzetbe kerül - írja közleményében Tállai András.
Mint emlékeztet, a sorozatban negyedik - nagy hitelminősítő intézet általi - leminősítés egyértelműen mutatja: gazdasági fordulatra van szükség. Magyarországot, a magyar gazdaságot újra növekedési pályára kell állítani, ehhez azonban kiszámítható, hiteles és alkalmas gazdaságpolitikára van szükség. Minderre a jelenlegi kormány képtelen, ezért az előrehozott választás immár gazdasági kényszerré vált - zárul a dokumentum.
Létrehozva: 2008. július 28.(Forrás: fidesz.hu)


Nem nem nem!!! Ma már nem kell kormányváltás!

Miért nem? Azért nem mert most a Fidesz ezt mondja: "Magyarországot nem a hitelminősítők, hanem azok a befektetők minősítik, akik az elmúlt években működőtőkét hoztak Magyarországra - reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Standard & Poors péntek esti döntésére, amellyel az eddigi "BB plusz"-ról egy fokozattal "BB"-re rontotta a hosszú futamú magyar hazai és külső államadósság besorolását."

Az MTI-hez eljuttatott közleményében a minisztérium úgy fogalmaz: ma már nem lehet komolyan venni a hitelminősítőket, amelyek gyakorlatilag a világ összes országát leminősítették. A legnagyobb hitelveszteséget maguk a hitelminősítők könyvelhették el a válság éveiben - teszik hozzá."

Tehát ez a leminősítés nem az a leminősítés.

Már csak az lenne a kérdés, hogy akkor minden ami történik, vagy történt és történni fog az vagylagos. Tehát ha így nézzük, akkor így van, ha úgy nézzük, akkor úgy van. A lényeg, hogy senki nem felelős semmiért sem.
Természetesen történtek 2008 óta dolgok, na de kérem aki a választásokon indult az tudta, hogy mit vesz át. Ha valaki megvesz, átvesz egy céget és tudja, hogy az csúszik a mocsokba, az utána miért reklamál, hogy nem úgy van ahogyan gondoltuk.

Hiszen az MSZP 8 éve alatt csak azt hallottuk a Fidesztől, hogy rosszul csinálja az MSZP és eltűnnek a pénzek. Tehát a Fidesz tudta mekkora hiányt vesz át. Így pedig nem illik azt mondani, ha ugyanaz a hiba el van követve, hogy mások is elkövették már. Ha én egyest kaptam a suliban anno, akkor hiába mondtam azt, hogy az osztály nagy része is azt kapott. Én külön megkaptam a magam büntetését miatta. De gondolom a kedves olvasóknál sincs ez másként. Vagy most ennyire más már ez a világ?

Szerintem ez az ország egy olyan politikát szeretne, akik felelősen teszik a dolgukat és nem megmagyarázzák, hogy azért rontottuk, mert más is. Hanem ha elment a pénz, akkor vállalják a felelősséget.
Kínában, vagy Japánban ha késik a vonat, akkor lemond egy osztályvezető, ha a vasútnál egy kis vezető balhéba keveredik, vagy van egy áldozatot követelő vasúti baleset, lemond a közlekedési miniszter.

Nálunk ezer milliárdok vándoroltak el az országból a rendszerváltás óta. Érdekes senki sem mondott le és senki sem ül börtönben.

Magyarországot kirabolták itt vannak a tények - kattintson ide...