Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 15., hétfő

17.396 - A gyalázatos "hazai" devizahitelezési konstrukciót a föld színéről is EL KELL TÖRÖLNI


A gyalázatos "hazai" devizahitelezési konstrukciót a föld színéről is EL KELL TÖRÖLNI 

Kedves Ismerőseim, Sorstársak ! 

Eljutottunk arra a pontra, ahol egy szinttel feljebb kell lépni az érdekvédelem és az érdekképviselet területén. Az Egyesületünk elnöksége elkötelezett és eltántoríthatatlan abban, hogy a gyalázatos "hazai" devizahitelezési konstrukciót a föld színéről is EL KELL TÖRÖLNI az érintett lakosság teljes kártalanítása mellett ! 
A devizahiteles lakosság kialakult helyzetéért, továbbá igényérvényesítésének és jogérvényesítésének valós akadályozásáért ,közvetlenül a Magyar Állam és a Magyar Országgyűlés a felelős ! 
A hazai pénzügyi felügyelet (PSZÁF) vélhetően a kettős szerepe miatt képtelen volt, mivel a pénzügyi stabilitás érdekében a pénzügyi piacok hatékony állami felügyelete és a pénzügyi fogyasztók védelme háttérbe szorult. 
A pénzügyi stabilitás kiemelten fontos Magyarország számára, de határozott véleményünk, hogy azzal a módszerrel mellyel megvalósították "hazaárulást" követtek el ! 
Sokan szeretnénk, illetve szerettük volna azt remélni, hogy csak gondatlanságból vagy mulasztásból fordulhatott elő egy pontosan meghatározható társadalmi csoport, a "devizahitelesek" vagyontalanná tétele, kifosztása és nem az áhított pénzügyi stabilitás megteremtésének az egyetlen eszköze volt a hazai típusú devizahitel konstrukció... 
A devizahitelezés haszonélvezői értelemszerűen a hazai pénzügyi szektor szereplői, de közvetve és közvetlenül az árfolyam alakulásának nyertesei között olyan jelentős intézményt tarthatunk nyilván "a Magyar Nemzeti Bankot", melynek csalárd módon kialakított ellenérdekelt tevékenysége közvetlenül sodorta lehetetlen élethelyzetbe magyar családok százezreit, magyar emberek millióit ! 
Magyarország jövője nem függhet egy csapat méltatlan, életvitelszerűen bűnöző, továbbá rendezetlen és sötét háttérrel rendelkező személyek jól meghatározható csoportjától, akik Magyarország és a magyar lakosság jövőjét sajátos módon kívánják meghatározni ! 
Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy bejelentsük nektek a pártalapítási szándékunkat, az egyesületen keresztüli érdekképviseleten túl, indulni szándékozunk a 2014-es parlamenti választásokon ! 
Legfontosabb és elsődleges célunk a devizahitel nyilvántartással rendelkező károsult ügyfél teljes tartozásának az eltörlésén keresztül az ügyfélcsoport kártalanítási folyamatának elindítása, melyre a Magyar Állam és a teljes pénzügyi szektor felelőssége teremti meg a jogalapot ! 

Tisztelettel : 

Falus Zsolt Ferenc 
elnök 

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöksége 
Mácsai Rozália, Dömös Imre, Grell Antal 


U.i.: - A céljaink megvalósítása érdekében hajlandóak vagyunk minden személlyel vagy szervezettel az együttműködésre, el kell mondjam nektek, hogy a Koppány Csoport vezetője Balogh Béla gyakorlatilag azonnal támogathatónak találta kezdeményezésünket. 
Őszintén bízom benne, hogy a széles körű összefogás a megoldás felé vezet bennünket.