Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 25., csütörtök

17.443 - Magyarország Kormányának Hírlevele > A kormány teljesítette vállalásait (+videó)

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. július 25. 19:59
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-07-25
A kormány teljesítette vállalásait (+videó)

A kormány teljesítette az államilag finanszírozott felsőoktatási hallgatók felvételére vonatkozó vállalásait, 55 ezer hallgatónál többet, 58 844-et vettek fel az intézmények – mondta Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A kisebbségi kérdés nem belügy

Vissza kell utasítani azt a felfogást, hogy a kisebbségek kérdése belügyi kérdés, a magyarság természetes joga, hogy nemzetrészei megmaradásának legfontosabb teendőiről tanácskozzék - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Tusnádfürdőn.

Négy kilométernyi mellékutat újított fel a Magyar Közút Makón (+videó)

Az Új Széchenyi Terv támogatásával a Királyhegyest Makóval összekötő mellékút Csongrád megyei, 4 kilométeres szakaszát hozták rendbe mintegy 488 millió forintból.

A nap képe

Az idén 20 százalékkal nagyobb területen, mintegy negyedével több dinnye terem Magyarországon, mint 2012-ben, a gyümölcs termesztése 10-12 ezer családnak ad megélhetést - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az angyalföldi Tesco Extra áruházban, a dinnyét népszerűsítő kampány indító rendezvényén csütörtökön. Fotó: Miniszterelnökség/Botár Gergely



ERRE A CÍMRE: <jozsef@kutasi.eu> KÉREM A FELIRATKOZÁST, AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR - oldalára!