Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 20., szombat

17.421 - Nemzeti Civil Kontroll: Devizahitelek.Dr.Léhmann:Nílt levél Navracsics Tibor miniszternek

Feladó: NCK 
Dátum: 2013. július 20. 5:27
Tárgy: Devizahitelek.Dr.Léhmann:Nílt levél Navracsics Tibor miniszternek




Polgárjogi Mozgalom

Nemzeti Civil Kontroll
Devizahitelek.Dr.Léhmann:Nílt levél Navracsics Tibor miniszternek 2013-07-19

FELTÉTLENÜL OLVASD EL! Újabb átverés??

Dr. Léhmann György:...van valami pikáns dolog abban, hogy a Kormány, illetve Miniszterei azokkal, akiknek szavazatának köszönheti, hogy hatalmon vannak nem tárgyal, illetve tárgyalásai során kutyába sem veszi őket, és azokkal pedig akik liberális világfelfogásuk alapján minden bizonnyal nem rájuk szavaztak, azzal a Kormány és Miniszterei folyamatosan tárgyalnak, paktumoznak, egyezségeket kötnek.
Önérzetes magyar állampolgár ezt a hatalom részéről sokadszor észlelve csak mond most egy cifrát, és politikai jellegű írást pedig a jövőben legfeljebb tüzelésre használja. Akárhonnan érkezik az. 

T. Miniszter Úr!
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Lássuk be azt, hogy Önnek és minisztertársának esze ágában sincs a devizaadósok problémáján segíteni az Ön által elmondott, és még a Kormány által meg sem határozott – homályos – elképzelések megvalósításával. Hanem Önöket két dolog késztette Kúriai döntés után arra, hogy most megszólaljanak. 

Egyik az, hogy kevesebb mint egy év múlva még mindig szeretnének miniszterek lenni, hatalomban részt venni, a másik pedig az, hogy észlelték a Kúriai július 4-i döntés után azt, hogy a bankok csalárd kölcsönszerződései alapján földre rogyasztott emberek százezreinek sikerülhet talpra állniuk. A törvény rendes útján, bírósági úton, egy tisztességes elszámolással meghatározott tisztességtelen bankhaszonnak visszaszolgáltatása által....Ezek után T. Miniszter Úr megkérdezem Öntől, hogy minisztertársával együtt miért akar mindenáron a bankoknak most is, sokadszor segíteni a magyar nép hátrányára...

TOVÁBB: http://www.civilkontroll.com/dr-lehmann-nyilt-level-avagy-megszolalt-a-miniszter-ur-de-inkabb-felre-beszelt/


Devizahiteles ítélet: mégsem a bankok nyertek?

Teljesen félreértette a sajtó, az adósok és a miniszterelnök a Kúria múlt heti ítéletét, melyben a legfőbb bírói szerv érvényesnek nyilvánított egy OTP-s devizahitel-szerződést, amelyről korábban a bíróság úgy határozott, semmisnek kell tekinteni. Az ítélet alapján nem állítható, hogy az OTP nyerte a pert, az pedig még kevésbé, hogy az adósokkal szemben a bankok javára döntött a Kúria...

TOVÁBB: http://www.civilkontroll.com/devizahiteles-itelet-megsem-a-bankok-nyertek/


Dr. Kriston István
FINÁNCTŐKE ÚJABB KÍSÉRLETE.

DEVIZA ALAPÚ HIBÁS TERMÉK PREKONCEPCIÓ KRITIKÁJA.
Rövid NCK előszó.
Olvass és értelmezz. Ha megérted a megfogalmazott probléma lényegét, akkor be kell látnod: a jelenlegi hazugságokra, megtévesztésekre, erkölcstelenségre és érdek-összefonódásokra épülő pénzügyi, politikai és gazdasági rendszer a nemzetünk halálát okozza. A jelenlegi parlamenti pártokra leadott szavazatok (kivétel nélkül) a fertőzött rendszer további működését segítik elő, annak túlélését garantálják. 

Dr. Kriston István – DEVIZA ALAPÚ HIBÁS TERMÉK PREKONCEPCIÓ KRITIKÁJA.
Megdöbbenve olvastam a pénzügyi jogok biztosának 2013. március 11. kelt sajtóközleményét, amelyben közli azt a prekoncepcióját, mely szerint - ha és amennyiben vizsgálati-szakértői anyag alátámasztja...

TOVÁBB: http://www.civilkontroll.com/dr-kriston-istvan-financtoke-ujabb-kiserlete/


                                        

Varga István-"Bizonyítani fogom hogy nem volt deviza a hitelek mögött."
Varga István-"Bizonyítani fogom hogy nem volt deviza a hitelek mögött."

"Bizonyítani fogom hogy nem volt deviza a hitelek mögött."
Varga István, Magyar Nemzeti Bank - "Én pedig arra készülök hogy a Nemzeti Bank okmányaival bizonyítsam hogy nem volt deviza a hitelek mögött. Ezek a tanulmányok rendelkezésre állnak, nem most készültek, hanem abban az időben amikor ezeket a hiteleket folyósították. " (A videó alatt a "deviza"-"hitelekkel" kapcsolatos hanganyag található)


(Hanganyag-kattints a lejátszóra) Varga István, az MNB Felügyelő Bizottsági tagja szerint nemcsak az évszázad csalása a banki deviza alapú hitelezés és a szerződések, de még ráadásul számviteli trükközés is folyik.

Az évszázad banki csalása a deviza alapú hitel.

Időt kérek c. műsor, a Kossuth rádióban hangzott el.


NetExtra.hu-NETMix