Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 19., péntek

17.419 - Hol vehetünk cigit? Megjelent a legpontosabb trafikkereső!

Feladó: Pozitív Hírek
Dátum: 2013. július 19. 20:59
Tárgy: Vizes VB Budapesten!,Itt az összes Trafik,Devizahiteles mentőöv,Szerkessze a Google Térképet,Digitális átállás készüléke,Adathordozó kristály,Arany születése
Címzett: Kutasi József Antal


Budapest rendezi a 2021-es vizes vb-t! + képek

A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) pénteki döntése értelmében Budapest rendezi az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, műúszók és vízilabdázók 2021-es világbajnokságát.
bővebben>>>

Hol vehetünk cigit? Megjelent a legpontosabb trafikkereső!

Út közben vagy és nem találod meg a hozzád legközelebb eső trafikot, nemzeti dohányboltot? Most egy új, legrészletesebb információkkal rendelkező térképes alkalmazás segíthet ebben.
bővebben>>>

Több mint százezer embernek segíthet az új devizahiteles mentőöv

A Polgári Törvénykönyv lehetővé teszi, hogy a parlament jogszabállyal módosítsa a devizahitelekről szóló szerződések tartalmát - a pontos megoldási javaslat azonban még nem ismert.
bővebben>>>

Végre mi is szerkeszthetjük a Google Térképet! + videó

A Google Map Makerben néhány kattintással felteheti a felhasználó a térképre a városában újonnan épült körforgalmat, bicikliutat, az eldugott strandokat, a kedvenc éttermét, szórakozóhelyét, fodrászát, cipészét, jelezheti, ha egyirányúvá tettek egy utcát.
bővebben>>>

Digitális átállás: aluljáróban ne vegyen set-top-boxot!

Próbavásárlásokkal, két hatóság együttműködése mellett ellenőrzik a készülékeket. Pár héten belül kezdődik a földi sugárzású tévéadás digitális átállása Magyarországon, mely több tízezer háztartást késztethet arra, hogy az újabb tévés vételi módra térjen át.
bővebben>>>

Az emberiséget is túlélheti az új adathordozó kristály

A Superman-filmek memóriakristályait megelevenítő adattároló technológiát dolgoztak ki a Southamptoni Egyetem kutatói. Az öt dimenziós módszerrel, kvarckristályból kialakított adathordozók kapacitása akár lemezenként 360 terabájt lehet, élettartamuk pedig gyakorlatilag végtelen.
bővebben>>>

Halott csillagok összeütközéséből származhat az arany

Rendkívül nagy sűrűségű, halott csillagok összeütközéséből származhat a Földön található összes arany - állítják amerikai csillagászok, akik kutatási eredményeiket tanulmányban foglalták össze.
bővebben>>>

Elfogy az érintőképernyőkben használt fém

A műszaki cikkek hulladékkezelése kapcsán gyakran lehet olvasni arról, hogy milyen egzotikus anyagok is találhatóak a termékekben. Az okostelefonok kapacitív érintőképernyőinek működéséhez is szükség van egy különleges fémre, de mi történik, ha elfogy ez a fém?
bővebben>>>

A Wizz Air szeptember 23-án Budapest-Moszkva járatot indít

A Wizz Air szeptember 23-án indítja a Budapest-Moszkva Vnukovo útvonalon új repülőjáratát, kezdetben heti öt napon - hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap - szállítja majd az utasokat, később bővülhet a járatok száma - jelentette be Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója pénteken, sajtótájékoztatón, Budapesten.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.