Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 12., kedd

19.207 - Morvai: Gaudi-Nagy Tamás születésnapjára! > ​2014-08-12. 08:59


Feladó: Illés György <i.gyrgy@gmail.com>
Dátum: 2014. augusztus 12. 18:26
Tárgy: Morvai: Gaudi-Nagy Tamás születésnapjára
Címzett: , Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Extra ::
​​
2014-08-12. 08:59
Morvai: Gaudi-Nagy Tamás születésnapjára
Boldog születésnapot kívánok Gaudi-Nagy Tamásnak! Szeretettel és együttérzéssel gondolok Rá ezekben a nehéz időkben, amikor az az ügyészség folytat vele szemben több büntetőeljárást, amelyik százszámra indítványozta ártatlan magyar emberek bebörtönzését 2006 őszén, s amely elszabotálta a gyurcsányi terror időszakának igazságtételét.
Zoom
Gaudi EU-zászlómentesíti az üléstermet
Az az ügyészség, amellyel szemben Tomi és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat emberfeletti munkája védte meg a koncepciós elítélésektől a hazafiakat, s a "rosszkor rossz helyen lévőket". Az az Ügyvédi Kamara folytat fegyelmi hadjáratot ellene, amely a "rendszerváltás" óta aktívan vesz részt a magyar termőföld és a nemzeti vagyon külföldieknek történő kiárusításában, a gyalázatos privatizációs ügyletekben. Az az Ügyvédi Kamara, amely sem az etikátlan, hazaáruló szerződéskötési gyakorlat, sem a 2006 őszi rendőrségi, ügyészségi, bírósági jogtiprásokkal szemben nem emelte fel a szavát.
Tény, hogy Tomit tengernyi csalódás és fájdalom érte az utóbbi időkben jogászi és képviselői munkája során, az égbekiáltó igazságtalanságok elleni harcában. Tény az is, hogy a cérna olykor elszakadt. De hogy börtönbüntetéssel és az ügyvédi hivatása gyakorlásának (kamarai tagságának) felfüggesztésével fenyegessék, az mégiscsak durván aránytalan - főként azoktól, akiknek az igazság szolgálata iránti elkötelezettsége a Nemzet tapasztalata alapján erősen megkérdőjelezhető.
Az, hogy jelenleg a Gyurcsány-terror felett szemet hunyó, az ártatlan áldozatokat tönkretevő ügyészség, s a velük cinkos, a nemzeti vagyon kifosztásához asszisztáló ügyvédi kamara ülteti a vádlottak padjára a Nemzet Jogvédőjét, Gaudi-Nagy Tamást, az olyan, mintha a nyúl vinné a vadászpuskát, vagy a befőtt tenné el a nagymamát.
Kedves Barátaim!
Ma, augusztus 12-én nézzétek meg újratöltve Tomi két parlamenti felszólalását, amelyekben jelenlegi "vádlóit" vonja kérdőre: a legfőbb ügyészt a 2006 őszi terrorcselekmények miatti vádemeléssel, az ügyvédi kamarát (ügyvédi kart) pedig a külföldieknek történő földkiárusításban való aktív részvétel miatt. S hadd idézzem Tamás jelmondatát: "Célom, hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét."
Kedves Tomi, szívből kívánom, hogy minél tovább gyakorolhasd ennek szellemében jogászi hivatásodat. Isten éltessen sokáig!
Szeretettel
Krisztina
Gaudi-Nagy kérdése Polt Péterhez a 2006-os igazságtételről:
"Nem fogják megúszni" - Gaudi a zsebszerződéseket kötő ügyvédekről:

​Kutasi József Antal írja: 

Kedves Tamás!
Születésnap alkalmából, sok boldogságot, erőt, egészséget 
és szebb jövőt kívánok 
igaz tisztelettel és szeretettel,Jóska 


http://www.youtube.com/watch?v=fvi8jfQS8UY
 ​   < Ide kattintani < ​Úgy látszik az alfahir.hu ingerküszöbét nem éri el, hogy Dr.Morvai Krisztina felköszöntötte születésnapján Dr.Gaudi-Nagy Tamást. Fel sem tették az oldalukra..
Szégyelljétek magatokat. De hála Istennek van Kuruc.infó ahol megjelent a felkösz
öntés szövege és Morvai Krisztina saját oldalán is.
Ugye nem a párt irányítja az alfahirt.. ÁÁÁÁ...... nem... Úgy látszik már ennyit sem érdemel Gaudi-Nagy Tamás.. Nekik..
Nekünk viszont igen.. Isten éltesse nagyon sokáig Gaudi-Nagy Tamás
t !