Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 25., hétfő

19.254 - ​Falus Zsolt Ferenc devizahiteles > Tárgy: A jegybank devizatartalékához magyar emberek és családjaik vére tapad...


Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2014. augusztus 24. 18:57
Tárgy: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet attól hiteles hogy hiteles attól hogy az uzsorahitel áldozatai mind az elnöke mind az elnökség tagjai is
Címzett:
​Kutasi József Antal​

Feladó :

​​
Falus Zsolt Ferenc devizahiteles

Tárgy : A jegybank devizatartalékához magyar emberek és családjaik vére tapad...

Tisztelt Címzett(ek) !

Örömtelinek is lehetne nevezni, hogy azok akik nem rendelkeznek a deviza alapú, korlátlan árfolyam- és kamat kockázatú pénzügyi uzsorás termékkel, azok is kiemelten foglalkoznak és foglalkozni kívánnak a széles társadalmi réteget érintő súlyos problémával.

A nyílt levelem címzettei közül ketten is ott vannak, illetve voltak az MNB felügyelő bizottságában, ami talán nem is annyira véletlen műve lehet, hiszen a deviza alapú uzsora következménye, helyesen a hozama, éppen ott landol(t) a Magyar Nemzeti Bankban.
Ki lehet jelenteni, hogy az érdekvédelem "krémje" a jegybank felügyelőbizottságában is tevékenykedik.

A Magyar Nemzeti Bank mérlegadatai alakulásában is tetten érhető, hogy a forint árfolyam változása - a svájci frankkal és japán jennel szembeni gyengülés - során, az egyik legnagyobb intézményi befektető hatalmas, árfolyam típusú nyereséget tudott realizálni !

A Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Állam számára a deviza alapú hitelezés egyértelműen sikertörténet, az MNB által realizált árfolyamnyereségét a mérlegadati között a "forintárfolyam kiegyenlítési céltartalékában" találjuk, illetve már csak találnánk, mert a Növekedési Hitel Programnak ez a forrásfedezete !

A deviza alapú hitelezés mára jogvita lett ... ezzel a "felek" eliminálni igyekeznek az Állam és a Jegybank "befektetői" szerepét, mely a Magyar Államnak és a Magyar Nemzeti Banknak a magyar lakossággal való szembefordulásáról, súlyos ellenérdekeltségéről szól.

A forint árfolyama nem alakult, hanem alakították... és véleményem szerint azok, akik a forint árfolyamával szembeni befektetésekhez a jegybank (MNB) számára a fedezetet biztosították :
-Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Központi Bank.

A devizatartalékhoz magyar emberek és családjaik vére tapad...

Őszintén kíváncsi vagyok, hogy milyen megoldást akarnak az érdekvédelem celebei deviza ügyben ?

A rendszerváltás eredményeként a magánosított közhatalommal sikeres vállalkozásokat üzemeltető közjegyzői és végrehajtói családok (klánok), évente milliárdokat szereztek és szereznek a károsult lakosság kifosztásával, kicsontozásával... kb. 800 - 1000 család nyerészkedésének áldozata az "Adós".

A magyar családok jelentős része kilátástalan és reménytelen helyzetben van, ha éppen nem a devizahitele, akkor majd a közös költség -, közüzemi díj-, hitelkártya-, vagy egy adótartozás miatt, a jó öreg Adóhivatal fog végezni velük... a sorrend családonként változik, mert ahogy a kockázatok úgy a problémák is korrelálhatnak.

Aki nem devizahiteles, annak a véleménye annyit is ér.

Az én álláspontom szerint, most a devizahiteles és nem devizahiteles családok kivéreztetése van napirenden, jelenleg az uzsorás pénzügyi termék járulékos kárait, így például az ingó- és ingatlan vagyon teljes elértéktelenedését, az egész társadalom közösen "élvezi".

- Szóval ezek után a lehetetlenült családoktól mit akarnak a celebek, mit várnak el a legnagyobb megmondóemberek ?

Véleményem szerint a forintosítás nyílt hadüzenet a devizahiteleseknek !

Az okozott károkat kell megtéríteni, kártérítést kell fizetni !

Tisztelettel :
Falus Zsolt Ferenc

U.i.:
Devizahitelesek !
Az önpusztítás helyett, elérkezett a jogos önvédelem ideje !"

Üdvözlettel:

Mácsai Rozália

www.bankcsapda.eu

+ 36 30 535 93 73