Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 17., vasárnap

19.232 - Kostás Roland - Hunhír.info: Megkezdődött a második világháború óta legnagyobb és legvadabb támadás a nemzet ellen


Megkezdődött a második világháború óta legnagyobb és legvadabb támadás a nemzet ellen

2014. augusztus 17. 10:38
Kostás Roland - Hunhír.info

Magyarország szuverenitása elleni eddigi legagresszívabb támadás a Human Right First (HRF) emberi jogi szervezetnek a sajtóban napvilágot látott a kormány politikáját és a Jobbikot bíráló jelentése - jelentette ki a Jobbik országgyűlési frakciójának helyettes vezetője szombaton Budapesten. Gyöngyösi, a párt meghatározó külpolitikusa nem kommunikációs felhajtásból értékelte kritikusnak a helyzetet, hiszen a háttérhalom az eszközként használt áljogvédők segítségével a második világháborút követő időszak bolsevik megszállását is felülmúló háborút indított a magyar nemzet ellen. A pipogya kormány közben kertészimrézik meg zsidószervezetezik, nem érzékelve, legalábbis kifelé nem mutatva, hogy jóval túl a gyarmatosításon már Magyarország totális megszállásáról és elfoglalásáról szól az áljogvédők szájába adott követelés. Alább a dokumentum azon parancsgyűjteménye, amely a jelenlegi magyar politikai berendezkedés erőszakos felszámolásának is a forgatókönyve.

A jelentés ajánlásában szerepel, hogy az USA kongresszusának kell az amerikai titkosszolgálatoktól adatokat kérni arról, hogy pontosan milyen pénzügyi támogatásban részesül a Jobbik Oroszországból és Iránból, illetve arra sarkallják Barack Obama amerikai elnököt, hogy utasítsa az amerikai hírszerzés vezetőjét, hogy vizsgálják meg alaposan a szélsőséges pártok és Oroszország kapcsolatát, majd hozzák nyilvánosságra a hírszerzési jelentés publikálható változatát.

A HRF szerint az „ezzel foglakozó amerikai ügynökségeknek" információkat kell gyűjteni a magyar és a görög politikai és üzleti élet szereplőinek a korrupciós ügyeiről, azzal kapcsolatban, hogy ezek hogyan és miként támogatják a szélsőséges politikai erőket.

A jelentés emellett arra szólítja fel Obamát, hogy alkosson új stratégiát a "magyar demokrácia leépülésének" a visszafordítására, a jogállam, a független demokratikus intézményei, az átláthatóság erősítésére. Obamának a HRF az ENSZ szeptemberi közgyűlésén el kell ítélnie Orbán jobban teljesítő illiberális államokról szóló eszmefuttatásait, illetve leszögezni, hogy az autoritárius rendszerek milyen veszélyt jelentenek a békére és a fejlődésre.

Az amerikai elnöki kabinetnek emellett hatékonyan fel kell lépnie Magyarországon a "támadott civil szervezetek", "független médiumok" támogatására, továbbá kommunikációs stratégiát kell kidolgozni azoknak a magyaroknak az eléréséhez, akik kizárólag a kormány által befolyásolt médiumokból kénytelenek tájékozódni.

Emellett az USA-nak felül kell vizsgálnia Magyarországnak adott juttatásai rendszerét, és olyan támogatásokat kell nyújtani, amelyek elsősorban a fiatalok lehetőségeit növelik, illetve a korrupció elleni küzdelem és az orosz finanszírozás felváltásának a lehetőségeit is.