Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 19., csütörtök

19.946 - ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS


From:
​​
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy

Date: 2015-02-19 15:11 GMT+01:00
Subject: ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS
To: Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat <panasz.orfk@orfk.police.hu>
​ Kutasi József Antal  ​

MEHNAM-info / Jogjavítás / Vitarovat Ügykód: atomeromu-terrorizmus-elharitas150219

MEHNAM-info / Jogjavítás / Vitarovat       Ügykód: atomeromu-terrorizmus-elharitas150219


ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS


Feljelentési kötelezettségemnek eleget téve, megbízás nélküli közérdekű kárelhárító ügyvivőként (lásd PTK), aki az Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk (jelenleg PJT) vezetőjeként is foglalkoztam a Paksi Atomerőmű biztonsági problémáival, feljelentem a reaktorbaleset és atomerőművi terrorizmus lehetőségét fokozó üzemidő hosszabbításért és a reaktor robbanás elleni biztonságosabb védelem lehetőségét elmulasztásért felelős katasztrófavédelmi vezető, miniszter, államtitkár, országgyűlési képviselő és  szakértő, általam nem minden esetben ismert nevű és beosztású hitegetőket, ismeretlen tetteseket.


Mint anyagvizsgálatokkal foglalkozó méréstudományi szakértő feltaláló is figyelemmel kísértem a Paksi Atomerőművel kapcsolatos döntéseket és ennek alapján megállapítom, hogy a 30 éves üzemeltetésre készült jelenlegi 4 reaktor 50 évig tovább működtetése kiszámíthatatlan mértékben növeli a reaktor robbanási veszélyt. Elmulasztották az olyan hiteles anyagvizsgálatokat, amelyek bizonyíthatnák az atomerőmű reaktoroknak a szokásosnál sokkal hosszabb ideig használat katasztrófaveszélyt nem növelő hatását. Ebből következik, hogy az eredetileg tervezett reaktor üzemidő majdnem kétszeresére meghosszabbítására felbiztató szakértők és állami hivatalnokok tudatosan teremtenek alkalmat a reaktor robban(t)ásra, ill. az azt előidézni képes terrorizmusra. A reaktorrobbanás nem csak Magyarországot, de a környező országokat is súlyosan veszélyezteti, tűrhetetlen atomkatasztrófa veszély fokozás történik, az országgyűlési képviselők jóváhagyásával!A meglévő 30 éves atomreaktorok tovább használatával kapcsolatos korábbi és tegnapi parlamenti vitákban egyik párt, egy képviselő sem hozta szóba a katasztrófa veszély fokozódását.

Szóba sem került, hogy van egy magyar találmány (nem az enyém), ami szerint a veszélybe került reaktorok vízzel automatikusan elárasztásával biztonságosan megakadályozható lenne a korábbi és az újonnan telepíteni akart reaktoroknál is az atomkatasztrófa, a reaktor robban(t)ás. Ezek a „döntnökök" és a szakértőik politikai és/vagy korrupciós, maffiaszerű összefonódásaira utalnak!


Szíveskedjenek haladéktalanul kinyomozni, hol, ki, mennyiben felelős a felelőtlen hitegetéssel közveszélyokozásért és várható károkozásért, a reaktor robbanási veszély és terrorizmusra való alkalom ilyen módon növeléséért. Nevezzék meg őket, emeljenek ellenük vádat, s ítéljék el őket!


Budapest, 2015. 02. 19.  Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, méréstudományi szakértő, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. (1-420415-0215, an: Bartha Edit), Agroanalízis Tudományos Társaság PJT elnök, 1036 Bp. Lajos u. 115., E-mail:  tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, T/Fax: +36 1 250 6064, +36 218 1408, Homepage: www.tejfalussy.com.



Másolattal van értesítve minden egyes jelenlegi országgyűlési képviselő a parlamenti email-címén és Dr. Morvai Krisztina, aki Európa Parlamenti képviselő, hogy ott indítson vizsgálatot az ügyben és Dr. Petz Ernő professzor úr, a Paksi Atomerőmű volt vezérigazgatója és Dr. Péceli Gábor professzor úr, a Budapesti Műszaki- és Közgazdasági Egyetem rektora, s az ügyben nekem segítő további szakértők, valamint a Fővárosi Törvényszék t. Cégbírósága (hiv.: Cg.01-04-231575).