Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 25., szerda

19.998 - Miit csinált eddig a magyar értelmiség? Aludt? Behódolt az idegen ellenségnek? > 2015. február 25. 16:48


Miit csinált eddig a magyar értelmiség? 
Aludt? Behódolt az idegen ellenségnek? 


Egyetlen párttól sem lehet várni Magyarország sorsának a jobbra fordulását, hiszen egyetlen pártnak sincs jövőképe! Egyetlen párt sem fogalmazott meg közép és főleg hosszútávú nemzeti célokat, csupán a mának és a pillanatnak élnek, pusztán a hatalomban maradásuk érdekli őket. Ezzel a teljesen felelőtlen magatartással nemzetünket is a szakadékba sodorták. A bűnözést állami szintre emelték. Ezektől várni megváltást? 

A pártok nem képviselik a magyar nemzet érdekét, akaratát és elvárásait. Semmi szükség pártrendszerre, pártokra, ha a nemzet arra legérdemesebb, feddhetetlen képviselői a kétkamarás Nemzetgyűlésben képesek dönteni minden kérdésben, nemzetünk sorsáról. Egy politikai vezetésnek csak akkor van kezében a hatalom, ha a dolgozó és fegyveres nemzet mögötte áll. Magyarországon jelenleg ilyesmiről szó sincs. 

Például arról, hogy a demokráciában szavazósdi van, ahol a hülyék, a bűnözők és a gazemberek is szavazhatnak. Ennek eredményeként a politikai vezetés is ilyen figurákból áll össze. Egy magyar Nemzetgyűlésbe a magyar nemzet képviselője nem úgy ül be, hogy a hülyék, a bűnözők és a gazemberek megszavazták, hanem úgy, hogy a képviselőnek eleve feltételek vannak szabva, hogy ki lehet egyáltalán képviselő. Ha ennek megfelel, akkor jelöltetheti magát és csak olyanok dönthetnek a Házba való bejutásáról, akik a nemzeti érdekeknek teljes mértékben elkötelezettek. A pártoknál, a képviselő jelölteknek a pártérdekeknek kell megfelelni. Belőlük lesznek a "pártkatonák", akiknek a megélhetése a párttól függ. 

A nemzetgyűlési képviselő viszont "kötött megbízatással" juthat be a Házba. A megbízást tételesen megfogalmazva a választókerületétől kapja, az előzetes, egyeztetett megbízatások alapján. Amennyiben a képviselő munkája során az elvárásoknak nem felel meg, rosszul teljesít vagy nagy hibát követ el, akkor azonnal visszahívható és jöhet másik helyébe. A képviselőség nem lesz nyugdíjas állás, "kihalási" alapon. Minden képviselőnek valamilyen szakterületben hozzáértőnek kell lennie, de a képviselőket arra felhatalmazott szakértői testület is segítheti, hogy jó és megfelelő politikai döntéseket hozzanak a Házban. Ebből is látszik, hogy a pártbűnöző maffiákra ezen túl semmi szükség nincs Magyarországon. Ezek azok a fő szempontok, amitől nálunk rettegnek a politikai bűnözők, akik bitorolják a hatalmat, immár hetven éve. 

A Jobbik saját maga illeszkedett be ebbe a pártbandába, méghozzá úgy, hogy szalonképesekké váltak, méghozzá a kommunista és zsidólobbi érdekeinek megfelelően. (Facebook