Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 28., szombat

20.022 - ​Judit E. Aldobolyi : ​Amikor mi kikerültünk a tengeren túlra, semmi nem volt nyitva este 10 után, és semmi nem volt nyitva vasárnap!


Feladó:
​​
Judit E. Aldobolyi

Dátum: 2015. február 11. 22:53
Tárgy: Re: 19.824 - Független Nemzet: Vasárnapi nyitva tartás: a piacok kinyithatnak! 
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>


Az emberek tisztra hülyék. Kérem nyugodtabn küldje el ezt nekik!
​​
Amikor mi kikerültünk a tengeren túlra, semmi nem volt nyitva este 10 után, és semmi nem volt nyitva vasárnap! Egyedül a mozik, s ott se árultak falni valót, csak mozijegyet! 
Senkinek nem volt ezzel baja, ez igy volt mindig, ezt tartotték természetesnek, megszokták az emberek, és nem ugattak ellene.

Nem látják az ez ellen ágálók, mennyire meg vannak vezetve?

Bevásároltak hét közben, pedig még olyan hűtőrendszer sem volt akkor még mint manapság van. Ez nem volt még akkoriban 35/40 évvel ez előtt. S az sem volt gond, sőt, kimondottan jó volt, hogy csendesebb volt a vasárnap, mert kisebb volt a forgalom. A családok otthon maradtak a fenekükön, együtt voltak, a gyerekek nem drogoztak, stb. Ez szúrja a szemét a csipásoknak! Nem ette a penész a házastársakat más ágyába bujni, mert a család már nem jelent semmit!

Nem látják mennyire meg vannak vezetve? S erre akarnak népszavazást? Arra, hogy még az a laza kapcsolat is megszakadjon ami a családtagok között maradt, s csak a szex tartja össze a házaatársakat, amit könnyedén meg lehet szerezni bárhol?

Ez az egész felhjtás mind a még erősebb családzüllesztés és szemét anyagi haszon hajhászás miatt van, nem az emberek érdekében.
Akkor a pihenőnap valóban pihenő nap volt még. Sokkal kevesebb idegroncs ember is volt mint manapság, amikor az emberek azt se tudják már hogyan kell pihenni.
Pedig már 40 évvel ez előtt is dolgoztak a nők is, nem csak a családapák!
Aldobolyi E. Judit